reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
iwonka, tez mi sie spodobala ta reklama mango ;-)
ale ja z pol roku temu kupilam pare stanikow w intimissimi (super przecena, kazdy po 30-40zl), usztywnianych, z takimi kieszonkami do wlozenia wkladek silikonowych. a niedawno kupilam i wkladki i mam teraz MEGA WIELKIE CYCKI :-D piekne i wygladaja megajedrnie :-D jak bede miala chwile wstawie zdjecie przed i po ;-) i naturalnie to wyglada, staniki sliczne i wygodne wszystko razem bardzo.
poelcam!

mi strasznie sie cycki zmniejszyly po Masiu :-( jakas polowa normalnie :-( i obwisly, i niejedrne, no masakra. takze musialam cos z tym zrobic ;-) bo moj maz juz cos przebakiwal, zeby kolejne dziecko zmajstrowac i zebym je 10lat karmila ;-)

Kupiłam w końcu Pysi rowerek,fakt że używany ale stan jest jego suuper ciocia przywiezie go na roczek:-)
Rowerek trzykołowy masywna konstrukcja (630368059) - Aukcje internetowe Allegro
aha mogę podpowiedzieć że niektóre rowerki mają takie podkładki pod nóżki, Zosia jak siedziała w takim to musiała mieć nóżki troszkę podwinięte, bo z przodu był ogranicznik, czyli swoboda trzymania luźno nóżek to zerowa. w takim np.
http://www.allegro.pl/item626899396_rowerek_sterowany_3_kola_pozytywki_bujak_4_kolory.html

Ostatnia edycja:
AENYE WRZUCAJ TEN STANIK:-)JA MAM MASAKRE NORMALNIE,CYCKI SPADLY ZE :baffled:
Iwonka troche kosztuja te staniki.moj brzuch w sumie jest wielki bo nie mam czym nadrobic a te co maja duzy biust pomaga wlasnie maskowac faldki na burzsiu:tak:ja niedlugo to nie bede miala co uniesc:baffled:ale fana roznica na tym staniku jest:tak::tak:

Polka
ja mam idetyczny jak w drugim linku. Dostałam za darmo, dziewczyna z portalu wymiankowego chciała oddać za darmo, bo miała już dwa, a że mieszkała tuż obo to mi się trafiło:-), ale jest bez podestu, a ja chcę dokupić, bo nóżki się wpłątują z tyłu i hamuje wciąż.

Ha-NN-aH no to fajnie Wam się trafiło:-) jeżeli jest taka możliwość dokupienia podestu to spoko, tylko zobacz jeszcze czy są same podnóżki jak w pierwszym linku, jest to bardziej wygodne dla dzieci, bynajmniej dla mojej ale jak widziałam Maksia to też za bardzo miał skrępowane nóżki:baffled:

Dziś otrzymałam w końcu projekt zaproszenia na roczek :-) już mi się podoba a ciekawe jak w realu :confused:
3853 projekt.jpg

Polka bardzo ladnie to wyszlo :tak:a Zosiaczek to taka blondi? A okladka jak wyglada? Ale i tak superowo :tak::tak::-)

reklama
Do góry