reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
iwonka, tez mi sie spodobala ta reklama mango ;-)
ale ja z pol roku temu kupilam pare stanikow w intimissimi (super przecena, kazdy po 30-40zl), usztywnianych, z takimi kieszonkami do wlozenia wkladek silikonowych. a niedawno kupilam i wkladki i mam teraz MEGA WIELKIE CYCKI :-D piekne i wygladaja megajedrnie :-D jak bede miala chwile wstawie zdjecie przed i po ;-) i naturalnie to wyglada, staniki sliczne i wygodne wszystko razem bardzo.
poelcam!

mi strasznie sie cycki zmniejszyly po Masiu :-( jakas polowa normalnie :-( i obwisly, i niejedrne, no masakra. takze musialam cos z tym zrobic ;-) bo moj maz juz cos przebakiwal, zeby kolejne dziecko zmajstrowac i zebym je 10lat karmila ;-)

Kupiłam w końcu Pysi rowerek,fakt że używany ale stan jest jego suuper ciocia przywiezie go na roczek:-)
Rowerek trzykołowy masywna konstrukcja (630368059) - Aukcje internetowe Allegro
aha mogę podpowiedzieć że niektóre rowerki mają takie podkładki pod nóżki, Zosia jak siedziała w takim to musiała mieć nóżki troszkę podwinięte, bo z przodu był ogranicznik, czyli swoboda trzymania luźno nóżek to zerowa. w takim np.
http://www.allegro.pl/item626899396_rowerek_sterowany_3_kola_pozytywki_bujak_4_kolory.html

Ostatnia edycja:
AENYE WRZUCAJ TEN STANIK:-)JA MAM MASAKRE NORMALNIE,CYCKI SPADLY ZE :baffled:
Iwonka troche kosztuja te staniki.moj brzuch w sumie jest wielki bo nie mam czym nadrobic a te co maja duzy biust pomaga wlasnie maskowac faldki na burzsiu:tak:ja niedlugo to nie bede miala co uniesc:baffled:ale fana roznica na tym staniku jest:tak::tak:

Polka
ja mam idetyczny jak w drugim linku. Dostałam za darmo, dziewczyna z portalu wymiankowego chciała oddać za darmo, bo miała już dwa, a że mieszkała tuż obo to mi się trafiło:-), ale jest bez podestu, a ja chcę dokupić, bo nóżki się wpłątują z tyłu i hamuje wciąż.

Ha-NN-aH no to fajnie Wam się trafiło:-) jeżeli jest taka możliwość dokupienia podestu to spoko, tylko zobacz jeszcze czy są same podnóżki jak w pierwszym linku, jest to bardziej wygodne dla dzieci, bynajmniej dla mojej ale jak widziałam Maksia to też za bardzo miał skrępowane nóżki:baffled:

Dziś otrzymałam w końcu projekt zaproszenia na roczek :-) już mi się podoba a ciekawe jak w realu :confused:
3853 projekt.jpg

Polka bardzo ladnie to wyszlo :tak:a Zosiaczek to taka blondi? A okladka jak wyglada? Ale i tak superowo :tak::tak::-)

reklama
Do góry