reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Dziś mama mnie kompletnie zaskoczyla i dała Zuzie rowerek:szok: :happy2: fajnie tylko że nic nie uprzedzila i jakby czekała do urodzin to bylyby dwa

reklama
sylwia - Ja moich rodziców poprosiłam właśnie by skonkretyzowali się czy kupują ten rowerek czy nie żeby nie było, że córcia dostanie 2.
A jaki Twoja pociecha dostała?

ZestawXL drewniane klocki GRA JENGA 270szt (616569302) - Aukcje internetowe Allegro
te klocki to strzał w 10!!! mała ponad godzinę dziś się bawiła a wczoraj wszytskie dzieci się bawiły tzn. właściwie wszystcy bo JUliannka i 5latki, 8latek, 14latek i ci starzy też hihih
POLECAM!!!!
No to dobrze, ze nas nie posłuchałaś:tak:. Każda z nas najlepiej zna swoje dziecko, jakie zabawki je zajmą.

Ja mam cale pudło klocków drewnianych ze swojego dzieciństwa. Strasznie się z rodziców śmialiśmy, że to przechowują ale teraz są jak znalazł.( tzn jeszcze nie całkiem , bo Miku wystarczają 4 klocki)

Ostatnia edycja:
minka - Koniecznie musze kupic córci takie drewniane klocki.

Ha-NN-aH - Szkoda, że u mnie nie ma Tesco... Będzie, za jakis czas, bo budują, więc poczekam na inne konkursy.

Czy ktoras z was ma takie cos jak reklamuja w MANGO? 2 staniki Xtreme Bra MANGO.TV + GRATIS (634103769) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Przymierzam sie do kupna.Choc wypatrzylam gorset ktory by przy okazji troche moj brzuszek z kamuflowal i mysle ze wykonczenie tego gorsetu na gorze jest podobne jak w tym z Xtreme bra z Mango,wiec i tak samo powinien dzialac na wysokosci biustu(nawet tak i jest opis na aukcji) a cena o wiele nizsza.

GORSET IDEALNA TALIA NAJLEPSZY XTREME BRA L/XL (636458155) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

GORSET MODELUJĄCY - XTREME BRA - SLIM LIFT - L (637037070) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Juz poczytalam troche na ten temat w necie i nie kupie tego wynalazku z mango ale ten gorset chyba tak.
EDIT
Tu znalazlam forum jak dobrze dobrac stanik dla bardziej biusciastych
i mniej biusciastych

Poczytalam sobie i napewno zastosuje sie do porad i tak musze kupc sobie nowe staniki wiec dobrze tu zajrzalam.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka- jakbym miała kasy wydawać na jakieś podtrzymywacze , cuda wianki a była z dużego miasta itp. to bym poszła do takiej babeczki jak z tych programów o metamorfozach co dobierze stanik tak, ze miseczka a wygląda na b , a miseczka d wygląda jak ładny cycek a nie dwa zdechłe wieloryby.
Jak masz pierś w dobrym miejscu to i jakoś z brzucha schodzi. Ja mam optycznie znacznie większy brzuchol w dziadowym staniku. Pewnie prościej się trzymam, nie garbię :dry:
Kinia była u takiej , pisała kiedyś.

Do góry