reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

co do rozkaldania lozeczka tez sie meczylismy a wiecie w czym jest myk (przynajmniej w tym ) pierw rozkladasz ktrotkie boki ale musza byc najblizej siebie czyli dno tak gdzie ma takie co mozna pociagnac do gory musi byc na maksa w gore i wtedy boki krotki i cyk dlugie a puzniej dno na dol ........ zdaje mi sie ze w rurkach moze jakies linki ida ze tak :-p

Jej, ile mysmy mysleli gdy dostalismy uzywane turystyczne :cool:
Bylismy pewni ze jest zepsute. Dopiero po chyba godzinie mordowania jak juz zamierzalismy wyrzucic, cos mnie tknęlo.
Chodzi o to ze wyjmując z pokrowca - nie rozciagamy podłogi!! Tylko górne pałąki prostujemy tak zeby sie połaczyly w zwarte górne ramy. Jak juz poskładamy całą górną obręcz (bez najmniejszych problemów!) - wtedy rozciągamy podłogę na szerokosc. :cool2:
Tak samo składamy - najpierw nalezy zsunąć do środka podłoge i dopiero "łamać" górne pręty.

Wiktoria - czy o cos takiego Ci chodzi??
Z tym że ja nie widziałam żadnej róznicy w kolejnosci rozkładnia/składania boków.

reklama
Kangurka no tak super wytlumaczylas mi sie wydaje ze w tych rurkach moze linki sa :sorry2: a roaznica w bokach hmmm jutro sprawdze alev tak bylo w instrukcji :-D

Przybyła!!!!!! Bramka do pokoju, zeby mi dzieciątko nie nawiewało :-)
Juz normalnie nie wydalałam, żeby ją łapac wiecznie jak ucieka.
Bramka jest w Krakowie, M dzisiaj przywiezie i mam nadzieje załozymy od razu.

nie mogę sie doczekać:-)

Acha, byłam w tej Ikei, zupełnie przypadkowo ale bardzo się cieszę!
Kupiłam dwa pudełka na kółeczkach z pokrywkami - na zabawki. Całkiem fajny zakup. Chciałam kupic jeszcze taka wiszącą siateczke z dziurkami (piekne kolory!), ale kto by mi to powiesił :dry:
Tak dla Waszej wiadomosci byłam z M i ten mój tekst spotkał sie z przeciągłym milczeniem, wiec zrezygnowałam z kupna czegos wieszanego pod sufitem :crazy:
Podobał mi sie tez ten siatkowy kosz do postawienia na podłodze, ale był w kolorze czerwono-białym, co mi ZUPEŁNIE nie gra kolorystycznie z wystorej pokoju :-(

W każdym razie dzięki dziewczyny za wcześniejsze rady!!

A na walentynki moze takie cos dla mnie piekne,dziewczyna z innego watku to sobie zamowila.:-) Ja chyba tez sie skusze choc jak na razie to nie wiem kiedy bym miala to zalozyc,no i biust moj nie wyglada tak jak u tej laski:sorry2::-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y: kilka miesiecy temy to moze i tak.:-p

Jabym się tak obrobiła w photoshopie jak ta pani to też bym tak wyglądała. Ba, nawet babka Kiepska by tak wyglądała. Taką talię osy tworzy filtr " skraplanie" a nie Bozia.

Jabym się tak obrobiła w photoshopie jak ta pani to też bym tak wyglądała. Ba, nawet babka Kiepska by tak wyglądała. Taką talię osy tworzy filtr " skraplanie" a nie Bozia.

Szopek - to ciekawe. pokaz na przykładzie plisss!
Daj zdjecie jakiegos grubasa i zrob z tego laseczke... :sorry2:

photoshop rządzi teraz w reklamie. jest nawet taka strona, gdzie wrzucaj zdjęcia z "bykami".
kumpel pracuje w reklamie i mówi, że żadne zdjęcie nie pójdzie na bilboard bez obróbki. kiedyś się zachwycałam, że taka polska aktorka co reklamuje Astora ma taką piękną cerę, a on w śmiech i mówi, że to nie dar boży, a kilka godzin pracy grafika. :-)

Nawiązując do tematu bramek..
Pisałam Wam ze zamówiłam.
M przywiózł ją do domu w piątek i zamontował. Słuchajcie - strasznie wahałam się czy wydawac kase (prawie 300zł) na bramkę.. Ale BYŁO WARTO!!
Bramka rewelacyjna i teraz się zastanawiam jak ja bez niej funkcjonowałam :sorry2:

Jak bede miala jakies zdjecie to wam wysle.

reklama
Do góry