reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

co do rozkaldania lozeczka tez sie meczylismy a wiecie w czym jest myk (przynajmniej w tym ) pierw rozkladasz ktrotkie boki ale musza byc najblizej siebie czyli dno tak gdzie ma takie co mozna pociagnac do gory musi byc na maksa w gore i wtedy boki krotki i cyk dlugie a puzniej dno na dol ........ zdaje mi sie ze w rurkach moze jakies linki ida ze tak :-p

Jej, ile mysmy mysleli gdy dostalismy uzywane turystyczne :cool:
Bylismy pewni ze jest zepsute. Dopiero po chyba godzinie mordowania jak juz zamierzalismy wyrzucic, cos mnie tknęlo.
Chodzi o to ze wyjmując z pokrowca - nie rozciagamy podłogi!! Tylko górne pałąki prostujemy tak zeby sie połaczyly w zwarte górne ramy. Jak juz poskładamy całą górną obręcz (bez najmniejszych problemów!) - wtedy rozciągamy podłogę na szerokosc. :cool2:
Tak samo składamy - najpierw nalezy zsunąć do środka podłoge i dopiero "łamać" górne pręty.

Wiktoria - czy o cos takiego Ci chodzi??
Z tym że ja nie widziałam żadnej róznicy w kolejnosci rozkładnia/składania boków.

reklama
Kangurka no tak super wytlumaczylas mi sie wydaje ze w tych rurkach moze linki sa :sorry2: a roaznica w bokach hmmm jutro sprawdze alev tak bylo w instrukcji :-D

Przybyła!!!!!! Bramka do pokoju, zeby mi dzieciątko nie nawiewało :-)
Juz normalnie nie wydalałam, żeby ją łapac wiecznie jak ucieka.
Bramka jest w Krakowie, M dzisiaj przywiezie i mam nadzieje załozymy od razu.

nie mogę sie doczekać:-)

Acha, byłam w tej Ikei, zupełnie przypadkowo ale bardzo się cieszę!
Kupiłam dwa pudełka na kółeczkach z pokrywkami - na zabawki. Całkiem fajny zakup. Chciałam kupic jeszcze taka wiszącą siateczke z dziurkami (piekne kolory!), ale kto by mi to powiesił :dry:
Tak dla Waszej wiadomosci byłam z M i ten mój tekst spotkał sie z przeciągłym milczeniem, wiec zrezygnowałam z kupna czegos wieszanego pod sufitem :crazy:
Podobał mi sie tez ten siatkowy kosz do postawienia na podłodze, ale był w kolorze czerwono-białym, co mi ZUPEŁNIE nie gra kolorystycznie z wystorej pokoju :-(

W każdym razie dzięki dziewczyny za wcześniejsze rady!!

A na walentynki moze takie cos dla mnie piekne,dziewczyna z innego watku to sobie zamowila.:-) Ja chyba tez sie skusze choc jak na razie to nie wiem kiedy bym miala to zalozyc,no i biust moj nie wyglada tak jak u tej laski:sorry2::-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y: kilka miesiecy temy to moze i tak.:-p

Jabym się tak obrobiła w photoshopie jak ta pani to też bym tak wyglądała. Ba, nawet babka Kiepska by tak wyglądała. Taką talię osy tworzy filtr " skraplanie" a nie Bozia.

Jabym się tak obrobiła w photoshopie jak ta pani to też bym tak wyglądała. Ba, nawet babka Kiepska by tak wyglądała. Taką talię osy tworzy filtr " skraplanie" a nie Bozia.

Szopek - to ciekawe. pokaz na przykładzie plisss!
Daj zdjecie jakiegos grubasa i zrob z tego laseczke... :sorry2:

photoshop rządzi teraz w reklamie. jest nawet taka strona, gdzie wrzucaj zdjęcia z "bykami".
kumpel pracuje w reklamie i mówi, że żadne zdjęcie nie pójdzie na bilboard bez obróbki. kiedyś się zachwycałam, że taka polska aktorka co reklamuje Astora ma taką piękną cerę, a on w śmiech i mówi, że to nie dar boży, a kilka godzin pracy grafika. :-)

Nawiązując do tematu bramek..
Pisałam Wam ze zamówiłam.
M przywiózł ją do domu w piątek i zamontował. Słuchajcie - strasznie wahałam się czy wydawac kase (prawie 300zł) na bramkę.. Ale BYŁO WARTO!!
Bramka rewelacyjna i teraz się zastanawiam jak ja bez niej funkcjonowałam :sorry2:

Jak bede miala jakies zdjecie to wam wysle.

reklama
Do góry