reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

ja uzywam chodzika, bo jak dzieci ogarnia szal zabawy (znaczy mojego Filipa i nasza sasiadke-kuzynke 2,5roczna)to Masio jest w bezsposrednim zagrozeniu zycia lub zdrowia :-D a tak to biega z nimi.
o szelkach nic nie slyszalam :-) nie korzystam. mialam takie zwykle, ale uzywalam do wozka.
a prowadzimy za raczke :-)

reklama
szkoda, że nie widziałaś jak ja kupowałam kombinezon 2częściowy dla małej.
w 5-10-15 były obniżki. postanowiłam kupić kurtkę i spodnie - łącznie za 50zł.
kurtkę wzięłam 74, a spodnie 80. wróciłam do domu przymierzyłam zosi no i biedna mi utonęła totalnie.
na drugi dzień poszłam wymienić. obmierzyłam ją potem kurtkę i spodnie i zdecydowałam się na 68 cm (i jedno i drugie). wracam do domu: kurtka jeszcze za duża (ale urośnie do niej), spodnie ciasne. mam blisko do sklepu więc szybko pobiegłam. kobieta ryknęła śmiechem jak mnie zobaczyła. :-)
nie wiem jak oni szyją te ubranka.

hahaha
dobre, dobre.

A tak w ogóle to witajcie w południe. Położyłam Nikolkę i nie wiem czy się nie zdrzemnę bo coś głowa ciężka :dry:

Dziewczyny rozglądacie sie juz za bucikami takimi prawdziwymi dla dzieci? Ja myslałam o butach Bartek :-) Tylko nie naleza niestety do tanich....ale moze warto, w koncu dzieci beda stawiac pierwsze kroczki...

Minka, świetne! Dzięki za linka.

Czytałam właśnie gdzieś ze można bardzo łatwo zepsuć dzidziusiowi stopy nieodpowiedniczi czy używanymi butkami.
I nie powinno sie kupowac butków z wkładką ortopedyczną! (Jeżeli nie ma takiego zalecenia od lekarza).

Iwonko, chyba ty mi polecałaś ustniki Canpola, gdy szukałam kubków????
Kupiłam wczoraj kubek Canpola (balonik) z tym silikonowym ustnikiem - STRZAŁ W 10!!!!!!! Tego szukałam właśnie!
Dzięki :-)

Kangurka ciesze sie ze pomoglam :-)

A co do bucikow to jest jak ze wszystkim,jedni mowia zeby byly za kostke a inni zeby nie zakrywac kostki bo ma sie wyrabiac cos tam...i badz tu madry i chodzenie boso polecane.

Vanessce nie zakladalam zadnych bucikow po domuCzasem jakies takie od swietnie ozdobne;-)(nie takie usztywniajace kostke),nogi ma ladne proste i bez plaskostopia. Buty zewnetrzne czasem za kostke,ale wiekszosc przed(chyba ze kozak)

Szukałam dla mychy jakichś bucików, żeby się nie ślizgała jak wstaje, ale nic nie znalazłam :nerd: Albo za duże, a jak rozmiarówka ok, to z kolei nie wejdą jej na nóżkę, chyba ma wysokie podbicie. Trzeba będzie chociaż skarpety z abs znaleźć :tak:

Ja ostatnio zaopatrywaląm sie w skarpety no i innych niz z abs nie znalazlam w normalnym sklepie chyba producenci przewiduja i nie ma z tym problemu

reklama
Tak podejrzewam, że będzie z tym luzik :-) W Rossmanie widziałam fajne z pszczółkami, biedronkami i takie tam, tyko nie wiem, czy małej nie będą przeszkadzać te robale, lepiej kupię normalne :tak:

Do góry