reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Moja tez ma wysokie podbicie,zreszta obie maja...ale skarpety z ABSami sa fajowe,sa tez takie fajne kapcie ala butki z podeszwa :-)

reklama
Shanta tak te doczepiane grzechoteczki bo pewnie o nich mowisz to juz teraz nie sa dobre jak dziecko raczkuje,przeszkadzaja te ozdobki i Klaudii skarpety takie leza w szufladzie nie uzywane...

Iwonka, super artykuły, dzięki!
Byłam dzisiaj w hipermarketach w poszukiwaniu skarpet z abs-em , nie było :confused::confused::confused: Znaczy były ale grube, frotowe, takich nie chciałam. Mojej małej zimnolubnej myszy na pewno by się nie spodobały. Kupiłam jej w końcu w starym, poczciwym Tesco papućki z materiału. Z butów na chwilę obecną rezygnuję. Stwierdziłam, że nie ma sensu, jeszcze się namęczy w butach dosyć, w domu może latać byle jak, najlepiej boso. Ja w dzieciństwie nawet po "polu" jak to się u nas mówi latałam boso i na złe mi to nie wyszło :-)

Shanta moja Vanesska to od malego w sumie na bosaka,a ze mamy ogrodek to praktycznie cale lato smiga na bosaka bo sama sciaga buty,jedynie ja mam wiecej sprzatania bo nosi mi wszystko na tych brudnych nogach do domu,szczegoolnie jak zamoczy sie w swoim baseniku,potem wejdzie do piaskownicy a na koniec wbiegnie do domu:angry:;-) :-D

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC Uni Baby OLA (537750804) - Aukcje internetowe Allegro
my zakupilismy takie czerwone i jestem zawiedziona bo jest super ladne ma sliczne zywe kolory a na fotkach z allegro wyglada wrecz koszmarnie i nawet ten material ktory jest super naprezony iw ykonczony wydaje sie byc an fotkach taki nijaki :confused: tak wiec polecam jak najbardziej acha co do rozkaldania lozeczka tez sie meczylismy a wiecie w czym jest myk (przynajmniej w tym ) pierw rozkladasz ktrotkie boki ale musza byc najblizej siebie czyli dno tak gdzie ma takie co mozna pociagnac do gory musi byc na maksa w gore i wtedy boki krotki i cyk dlugie a puzniej dno na dol ........ zdaje mi sie ze w rurkach moze jakies linki ida ze tak :-p

co do butkow mi sie podobaja takie nike biale z niebieskim adidaski:zawstydzona/y:

reklama
I ja musze Klaudii rozlozyc turystyczne juz bo w tym drewnianym to tylko ciagle sobie w nim krzywde robi a tak bedzie miala miekko ;-)

Do góry