reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

teraz nie ma roznicy czy dywan czy panele a tak poza watkowo pytalam o to ale jakos nie doczytalam nikogo czym myjesz podloge ? kurcze ja myje plynem do naczyn boje sie jakimis do podlogi jak on po niej smiga

też teraz myjemy płynem do naczyń i wyglądają tragicznie. Pastowane były panele dzień przed moim powrotem ze szpitala z Młodym czyli 25 maja 2008. Potem już nie, bo jakoś dziwnie to śmierdzi, wtedy to z tydzień capiło w mieszkaniu. Jak się zrobi cieplej ,żeby wiatr hulał po mieszkaniu to nastąpi święto podłóg i P. je wypastuje.

reklama
Dzięki dziewczyny za linki do pojemników na zabawki!!
Ale nadal nie mogę się zdecydować :confused:
Tekturowe pudełka raczej odpadają, bo mała może sie na nich opiera - odkształca sie szybko, no i bedzie ślinic...

Ciągle nie wiem czy kupić te "siateczkowe" kosze, czy jakies plastikowe pudło... Ech, chyba zdam się na to na co się natknę i co mi sie spodoba.
Ikeę bym odwiedziła, tylko nigdy koło niej nie jezdze, a oczywiscie wiecznie czasu brak na pojechanie do sklepu jakiegokolwiek:wściekła/y:

No nic, narazie walają się te zabawki dalej i szlag mnie trafia :baffled:

Ja polecalabym jednak plastikowe pudlo,zdecydowanie.Dzieci lubia wchodzic do takich pudelek i tam siedziec a pozniej to bedzie dla dziecka magiczny kufer piratow a w nim skarby! Wiem to bo nie raz juz to przerabialam z Vanesska:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonko, rozejrze sie za takimi.
Kiedys planowałam kupić siatkowy ale tez mysle o plastiku.
Chociaz myśle ze po prostu chyba kupie i taki i taki ;-)

Kangurka, ja kupiłam w ikei takie pudełka. Są tanie, mieszczą sporo zabawek i można je stawiać jeden na drugim. Idze się bardzo podobają i często wygrywają rywalizację z zabawkami ;-)

Kangurka, ja kupiłam w ikei takie pudełka. Są tanie, mieszczą sporo zabawek i można je stawiać jeden na drugim. Idze się bardzo podobają i często wygrywają rywalizację z zabawkami ;-)

No bardzo są tanie, ale na prawde wystarczająco duze?? Bo w opisie jest ok 40x30x20.
Kurcze, moze w rzeczywistosci sa wieksze niz mi sie wydaje... :confused:

Kangurka, wczoraj w Tesco widzialam plastikowe pudełka zamykane i nie zamykane. Są też metalowe w różne bajery pomalowane

Będę musiała się wybrać do Tesco. Tylko kiedy?! :baffled:
A na jakim dziale?? Dzieciaczkowym?

reklama
Ok, Shanta, bede szukac na dziale "domowym".

MM, myślałam o takiego rodzaju rozwiązaniu, ale... Ponieważ muszę kupić Nikolce szfę, myślę też o regale, to wystarczająco mnie to będzie kosztowało, dlatego kolejny mebel tego typu (zestaw taki jakie proponują w Ikei o których wspominasz to nawet kilkaset zł).
Jak sobie to wszystko podsumuję... :baffled:
Ale przyznam że takie regaliki z wysuwanymi pudłami to chyba najwygodniejsze rozwiązania tego typu.

Do góry