reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Mm moja teściowa tak kupuje na oko. Kupiła na mikołajki Domiś sweterek i pajaca. Sweterek wydał mi sie jakiś taki duży, patrze a to rozmiar 104:szok:. Pajac niby na 80, ale nóżki ma za krótkie, a rękawy jeszcze wiszą:sorry:

reklama
Oglądałam ostatnio magiczna kulę firmy simba. Dumałam, dumałam i nie kupiłam.Wydaje mi się, ze jeśli by sie poturlała daleko ( a poturlała by sie bo to śliski plastik i wystarczyło by lekkie pacnięcie) to straciłby zainteresowanie. Kupiłam mu wielka piłke plażową za 5 zł, huśtam go na niej ( on leży na niej na brzuszku i trzymam go rzecz jasna) i on też ja podnosi zawsze z taką miną siłacza i to smiesznie wyglada takie małe dziecko taka wieeelka pilka.
.
my mamy pilke gumowa z "geba" za 7 zl i tak przeplacilismy bo widzialam je za 4 zl a lata za nia jak szalony a co do dywanu wiesz jak maly na poczatku raczkowal to czesto mu glowka leciala i wolalam zeby byl na dywanie ... teraz nie ma roznicy czy dywan czy panele a tak poza watkowo pytalam o to ale jakos nie doczytalam nikogo czym myjesz podloge ? kurcze ja myje plynem do naczyn boje sie jakimis do podlogi jak on po niej smiga

Dziewczyny, pomóżcie.
Wlaja mi sie zabawki po pokojach i gdy chce je posprzatac, to musze wrzucic do lezaczka. A jak chce uzyc lezaczek to jest zawalony zabawkami i rezygnuje :nerd:

Szukam CZEGOŚ na zabawki... Pudło, kufer, wór, kosz - coś fajnego, najlepiej nie za straszną kase...
Jakos nie mam pomysłów, wiec moze widziałyscie cos fajnego??? Chętnie pooglądam i moze cos mi sie spodoba...
Ideałem byłoby cos na kółkach, ale nie wiem czy sie zdecyduje na cos takiego, bo mała spindra sie na wszystko a jakby jej uciekło pudło pod raczkami to moze znowu zarobic guza :wściekła/y:
Sama nie wiem. Dlatego wrzuccie jakies ciekawostki to moze cos wybiore. A moze jakies doswiadczenia zwiazane z roznymi pojemnikami??????

Kangurka, polecam kosze z Ikei, są w dwóch kolorach - niebieskie i czerwone. Jak je opisać? Są wykonane z siateczki, dno ma kształt koła (czyli cały koszt ma kształt walca), u góry niebieski ma wieko-żółwika, a czerwony - rybkę. Jeżeli ich nie używasz, można je złożyć i spiąć rzepem, wtedy nie zajmują miejsca. Kosztują po 15zł za sztukę, my mamy chyba z 6 ;-)

Ja mam taki plastykowy kufer czerwony z niebieska pokrywka dostalam od tescia stal pusty w garazu ... ostatnio jak byla ta przecena na zabawki w realu widzialam go ale niewiem on chyba po klockach czy co :eek:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry