reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
my mamy pilke gumowa z "geba" za 7 zl i tak przeplacilismy bo widzialam je za 4 zl a lata za nia jak szalony a co do dywanu wiesz jak maly na poczatku raczkowal to czesto mu glowka leciala i wolalam zeby byl na dywanie ... teraz nie ma roznicy czy dywan czy panele a tak poza watkowo pytalam o to ale jakos nie doczytalam nikogo czym myjesz podloge ? kurcze ja myje plynem do naczyn boje sie jakimis do podlogi jak on po niej smigaOglądałam ostatnio magiczna kulę firmy simba. Dumałam, dumałam i nie kupiłam.Wydaje mi się, ze jeśli by sie poturlała daleko ( a poturlała by sie bo to śliski plastik i wystarczyło by lekkie pacnięcie) to straciłby zainteresowanie. Kupiłam mu wielka piłke plażową za 5 zł, huśtam go na niej ( on leży na niej na brzuszku i trzymam go rzecz jasna) i on też ja podnosi zawsze z taką miną siłacza i to smiesznie wyglada takie małe dziecko taka wieeelka pilka.
.
Dziewczyny, pomóżcie.
Wlaja mi sie zabawki po pokojach i gdy chce je posprzatac, to musze wrzucic do lezaczka. A jak chce uzyc lezaczek to jest zawalony zabawkami i rezygnuje
Szukam CZEGOŚ na zabawki... Pudło, kufer, wór, kosz - coś fajnego, najlepiej nie za straszną kase...
Jakos nie mam pomysłów, wiec moze widziałyscie cos fajnego??? Chętnie pooglądam i moze cos mi sie spodoba...
Ideałem byłoby cos na kółkach, ale nie wiem czy sie zdecyduje na cos takiego, bo mała spindra sie na wszystko a jakby jej uciekło pudło pod raczkami to moze znowu zarobic guza
Sama nie wiem. Dlatego wrzuccie jakies ciekawostki to moze cos wybiore. A moze jakies doswiadczenia zwiazane z roznymi pojemnikami??????
Wlaja mi sie zabawki po pokojach i gdy chce je posprzatac, to musze wrzucic do lezaczka. A jak chce uzyc lezaczek to jest zawalony zabawkami i rezygnuje
Szukam CZEGOŚ na zabawki... Pudło, kufer, wór, kosz - coś fajnego, najlepiej nie za straszną kase...
Jakos nie mam pomysłów, wiec moze widziałyscie cos fajnego??? Chętnie pooglądam i moze cos mi sie spodoba...
Ideałem byłoby cos na kółkach, ale nie wiem czy sie zdecyduje na cos takiego, bo mała spindra sie na wszystko a jakby jej uciekło pudło pod raczkami to moze znowu zarobic guza
Sama nie wiem. Dlatego wrzuccie jakies ciekawostki to moze cos wybiore. A moze jakies doswiadczenia zwiazane z roznymi pojemnikami??????
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
kangurka u nas takie się sprawdzaja IKEA | Łóżka | Pojemniki pod łóżka | DILLING | Pojemnik na pościel w prawdzie są z przeznaczeniem na pościel ale zabawki mieszczą się w nim znakomicie, w selgrosie również ostatnio widziałam fajne pojemniki w różnych rozmiarach i wysokościach cena tez była ok.30zł
Kangurka, polecam kosze z Ikei, są w dwóch kolorach - niebieskie i czerwone. Jak je opisać? Są wykonane z siateczki, dno ma kształt koła (czyli cały koszt ma kształt walca), u góry niebieski ma wieko-żółwika, a czerwony - rybkę. Jeżeli ich nie używasz, można je złożyć i spiąć rzepem, wtedy nie zajmują miejsca. Kosztują po 15zł za sztukę, my mamy chyba z 6 ;-)
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Ola chyba o czymś takim piszesz ;-) IKEA | Akcesoria | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | KORALL SKÖLDPADDA | Pojemnik my tez takie mamy u Wiktorka i jeszcze takie IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Ja mam taki plastykowy kufer czerwony z niebieska pokrywka dostalam od tescia stal pusty w garazu ... ostatnio jak byla ta przecena na zabawki w realu widzialam go ale niewiem on chyba po klockach czy co
reklama
mm81
Majowe mamy'08
Kangurka ja mam takie pudelka IKEA | Pudełka | Pudła na ubrania | LINGO | Pudełko z pokrywką
Kupilam dzis w sklepie takie skarpetki SKARPETKI KOKO MARILYN (523756568) - Aukcje internetowe Allegro dla Ani i glupia znowu nie pomyslalam,ze z takim sloniem trabalskim na pewno nie da sie chodzic,nawet mimo tych antyposlizgow .
Ale Ania jest zadowolona bo latwiej moze teraz zlapac skarpete zabkami ;-)
Kupilam dzis w sklepie takie skarpetki SKARPETKI KOKO MARILYN (523756568) - Aukcje internetowe Allegro dla Ani i glupia znowu nie pomyslalam,ze z takim sloniem trabalskim na pewno nie da sie chodzic,nawet mimo tych antyposlizgow .
Ale Ania jest zadowolona bo latwiej moze teraz zlapac skarpete zabkami ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: