reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Mm moja teściowa tak kupuje na oko. Kupiła na mikołajki Domiś sweterek i pajaca. Sweterek wydał mi sie jakiś taki duży, patrze a to rozmiar 104:szok:. Pajac niby na 80, ale nóżki ma za krótkie, a rękawy jeszcze wiszą:sorry:

reklama
Oglądałam ostatnio magiczna kulę firmy simba. Dumałam, dumałam i nie kupiłam.Wydaje mi się, ze jeśli by sie poturlała daleko ( a poturlała by sie bo to śliski plastik i wystarczyło by lekkie pacnięcie) to straciłby zainteresowanie. Kupiłam mu wielka piłke plażową za 5 zł, huśtam go na niej ( on leży na niej na brzuszku i trzymam go rzecz jasna) i on też ja podnosi zawsze z taką miną siłacza i to smiesznie wyglada takie małe dziecko taka wieeelka pilka.
.
my mamy pilke gumowa z "geba" za 7 zl i tak przeplacilismy bo widzialam je za 4 zl a lata za nia jak szalony a co do dywanu wiesz jak maly na poczatku raczkowal to czesto mu glowka leciala i wolalam zeby byl na dywanie ... teraz nie ma roznicy czy dywan czy panele a tak poza watkowo pytalam o to ale jakos nie doczytalam nikogo czym myjesz podloge ? kurcze ja myje plynem do naczyn boje sie jakimis do podlogi jak on po niej smiga

Dziewczyny, pomóżcie.
Wlaja mi sie zabawki po pokojach i gdy chce je posprzatac, to musze wrzucic do lezaczka. A jak chce uzyc lezaczek to jest zawalony zabawkami i rezygnuje :nerd:

Szukam CZEGOŚ na zabawki... Pudło, kufer, wór, kosz - coś fajnego, najlepiej nie za straszną kase...
Jakos nie mam pomysłów, wiec moze widziałyscie cos fajnego??? Chętnie pooglądam i moze cos mi sie spodoba...
Ideałem byłoby cos na kółkach, ale nie wiem czy sie zdecyduje na cos takiego, bo mała spindra sie na wszystko a jakby jej uciekło pudło pod raczkami to moze znowu zarobic guza :wściekła/y:
Sama nie wiem. Dlatego wrzuccie jakies ciekawostki to moze cos wybiore. A moze jakies doswiadczenia zwiazane z roznymi pojemnikami??????

Kangurka, polecam kosze z Ikei, są w dwóch kolorach - niebieskie i czerwone. Jak je opisać? Są wykonane z siateczki, dno ma kształt koła (czyli cały koszt ma kształt walca), u góry niebieski ma wieko-żółwika, a czerwony - rybkę. Jeżeli ich nie używasz, można je złożyć i spiąć rzepem, wtedy nie zajmują miejsca. Kosztują po 15zł za sztukę, my mamy chyba z 6 ;-)

Ja mam taki plastykowy kufer czerwony z niebieska pokrywka dostalam od tescia stal pusty w garazu ... ostatnio jak byla ta przecena na zabawki w realu widzialam go ale niewiem on chyba po klockach czy co :eek:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry