reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Szopek to mialas pecha z tymi ubrankami z biedronki. Ania miala chyba z 5 kompletow letnich bodziakow i dobrze trzymaly sie po wielu praniach, nic sie nei zmechacilo.

Ania ma takie sliniaki
foliowy z kieszonka IKEA | Jedzenie i picie | Zastawa stołowa dla dzieci | BARNSLIG DJUR | Śliniak
i taki z rekawami, ten niestety przemaka wiec na wierzch idzie foliowy IKEA | Jedzenie i picie | Zastawa stołowa dla dzieci | BARNSLIG RAND | Śliniak

Ten ze zwierzatkami co Kwiatuszek wkleila jest bardzo ladny

Moja nie spala chyba by w takim spiworku bo jak tylko otworzy oczy odrazu sie rozkopuje,wogole nie lubi jak ja nakrywam,to samo jest po kjapieli jak ja wyciagam to juz odrazu macha nozkami bo wie ze bede ja okrywac.

Ania spi w spiworku wlasnie dlatego,ze starsznie sie rozkopuje. Na szczescie od poczatku nie bylo problemu ze spaniem w spiworku. Tak jest do tego przyzwyczajona, ze wogole jej spiworek nie przeszkadza w wedrowaniu po lozeczku.

reklama
Do góry