reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki ciążowe

Załączniki

• DubaiBrown_1.jpg
    DubaiBrown_1.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 83
  • glowny.jpg
    glowny.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Oto kilka sklepów,które ja przyuważyłam ( szukałam jakiś ładnych sukienek )

ASOS | ASOS MATERNITY Chiffon Corsage Babydoll Dress at ASOS

JUSTMAMA MODNA ODZIEŻ CIĄŻOWA - Ciążowa sukienka Gabi, rozmiar M /QUOTE]

Z ASOS-a zamawialam kiedys ciuszki przez internet, polecam ale trza uważać na material, ja wybieralam bawelne i wiskozę (czyli tzw. "sztuczny jedwab"), bardzo dobrze sie noszą i piorą, ale np rzeczy ktore moja kupmela zamówila z polyestrem byly bardzo cienkie i nie wszystkie byly takie dobre w noszeniu

Kochane w póżniejszym czasie planuje zakupić sobie taki pas ciązowy, fajny jest ten ze stópkami ;)), przyda sie do krotszych bluzek czy normalnych tunik, bo jak wiadomo jak brzuszek urosnie to tunika ktora teraz jest mi odpowiednio dluga potem może odslaniać częśc brzuszka ;))
Pasy ciążowe | Sesile.pl

biedroneczka naprawde swietny ten pas. sama nad takim pomysle. Dosc, ze praktyczny to jeszcze super sie prezentuje :)

Ale ten świat mały,ja się uczyłam w Szczecinie i moja mama kupe lat temu się tam przeprowadziła z mężem,a czy wiesz ,że właśnie jest w budowie nowe centrum handlowe ,obok poczty głównej w centrum-będzie na wzór 'GALERII KRAKOWSKIEJ"-te wakacje spędziliśmy z rodzinką własnie w Krakowie i biegaliśmy m.i.bardzo często po tej galerii-superowa ,ogromniasta na maxa.Czekam z niecierpliwością na jej otwarcie ale będe tam buszować:-D

LANA, slyszalam o niej. Ma byc wielka. Buduja ja w miejscu starej Kaskady, galerii, ktora byla tam 20 lat temu i splonela. Szczecinanie maja do tego miejsca ogromny sentyment. A gdzie w Sz-nie sie uczylas?

No pasy śiwetne:). Ja tez na pewno kupie jakiś nowy bo mam tylko jeden w kolorze kremowym i nie do wszystkiego pasuje...

A ja wam chcę polecić torby Ju Ju Be. Są juz dostępne w happy mum,chociaż nie wiem jakie bo osobiscie tam jeszcze nie ogladałam,są tez w nacie oczywiscie. Są drogie ale naprawde fantastyczne. Nigdy wcześniej nie spotakłam się z tak dobrze zaprojektowaną torbą dla mamy. Jest tam miejsce na wszystkie rzeczy dla dziecka ale tez i na nasze szpargały. No i do tego te materiały i design. Naprawde z taka torbą można iść wszędzie. Ma się jedną torbę i z głowy. A nie torba dla dziecka,nasza torebka i milion rzeczy ktore sie do torby nie mieszcza...przerabiałam to...a odkad odkryłam te torby..achhhh...Mam takie 3:)-dwie malutkie( włąsciewie to są takie wieksze portwele)i jedną normalną z przewijakiem i w ogóle,ale ona na bliźniaki jest za mała...Nie pozbywam sie jednak jej bo chodze w niej na codzień( bo włąsnie takie są te torby,ze nie wygladają jak torby dla niemowlaków..:))
O! to tyle ode mnie:)

Buźki

reklama
Dziewczyny wszystkie ciuszki są bombowe:):) a powiedzcie mi będziecie się zaopatrywać w specjalne pasy bezpieczeństwa do samochodu czy nie bardzo?/ kiedyś usłyszałam ze są takie specjalne dla kobiet w ciąży.. szukałam na allegro ale jakoś nie mogę ich znaleźć... jeśli któraś ma linka do nich to proszę dajcie;)

Do góry