reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

Załączniki

• DubaiBrown_1.jpg
    DubaiBrown_1.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 81
  • glowny.jpg
    glowny.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Oto kilka sklepów,które ja przyuważyłam ( szukałam jakiś ładnych sukienek )

ASOS | ASOS MATERNITY Chiffon Corsage Babydoll Dress at ASOS

JUSTMAMA MODNA ODZIEŻ CIĄŻOWA - Ciążowa sukienka Gabi, rozmiar M /QUOTE]

Z ASOS-a zamawialam kiedys ciuszki przez internet, polecam ale trza uważać na material, ja wybieralam bawelne i wiskozę (czyli tzw. "sztuczny jedwab"), bardzo dobrze sie noszą i piorą, ale np rzeczy ktore moja kupmela zamówila z polyestrem byly bardzo cienkie i nie wszystkie byly takie dobre w noszeniu

Kochane w póżniejszym czasie planuje zakupić sobie taki pas ciązowy, fajny jest ten ze stópkami ;)), przyda sie do krotszych bluzek czy normalnych tunik, bo jak wiadomo jak brzuszek urosnie to tunika ktora teraz jest mi odpowiednio dluga potem może odslaniać częśc brzuszka ;))
Pasy ciążowe | Sesile.pl

biedroneczka naprawde swietny ten pas. sama nad takim pomysle. Dosc, ze praktyczny to jeszcze super sie prezentuje :)

Ale ten świat mały,ja się uczyłam w Szczecinie i moja mama kupe lat temu się tam przeprowadziła z mężem,a czy wiesz ,że właśnie jest w budowie nowe centrum handlowe ,obok poczty głównej w centrum-będzie na wzór 'GALERII KRAKOWSKIEJ"-te wakacje spędziliśmy z rodzinką własnie w Krakowie i biegaliśmy m.i.bardzo często po tej galerii-superowa ,ogromniasta na maxa.Czekam z niecierpliwością na jej otwarcie ale będe tam buszować:-D

LANA, slyszalam o niej. Ma byc wielka. Buduja ja w miejscu starej Kaskady, galerii, ktora byla tam 20 lat temu i splonela. Szczecinanie maja do tego miejsca ogromny sentyment. A gdzie w Sz-nie sie uczylas?

No pasy śiwetne:). Ja tez na pewno kupie jakiś nowy bo mam tylko jeden w kolorze kremowym i nie do wszystkiego pasuje...

A ja wam chcę polecić torby Ju Ju Be. Są juz dostępne w happy mum,chociaż nie wiem jakie bo osobiscie tam jeszcze nie ogladałam,są tez w nacie oczywiscie. Są drogie ale naprawde fantastyczne. Nigdy wcześniej nie spotakłam się z tak dobrze zaprojektowaną torbą dla mamy. Jest tam miejsce na wszystkie rzeczy dla dziecka ale tez i na nasze szpargały. No i do tego te materiały i design. Naprawde z taka torbą można iść wszędzie. Ma się jedną torbę i z głowy. A nie torba dla dziecka,nasza torebka i milion rzeczy ktore sie do torby nie mieszcza...przerabiałam to...a odkad odkryłam te torby..achhhh...Mam takie 3:)-dwie malutkie( włąsciewie to są takie wieksze portwele)i jedną normalną z przewijakiem i w ogóle,ale ona na bliźniaki jest za mała...Nie pozbywam sie jednak jej bo chodze w niej na codzień( bo włąsnie takie są te torby,ze nie wygladają jak torby dla niemowlaków..:))
O! to tyle ode mnie:)

Buźki

reklama
Dziewczyny wszystkie ciuszki są bombowe:):) a powiedzcie mi będziecie się zaopatrywać w specjalne pasy bezpieczeństwa do samochodu czy nie bardzo?/ kiedyś usłyszałam ze są takie specjalne dla kobiet w ciąży.. szukałam na allegro ale jakoś nie mogę ich znaleźć... jeśli któraś ma linka do nich to proszę dajcie;)

Do góry