reklama
Oli.B
Fanka BB :)
a mi się ta podoba 319_369419_IMG_6083_...jpg | pieknybrzuszek | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl na allegro można kupić za 135 zł
kasica88
meggi sukienka śliczna, ja narazie z ciuchami mam spokój, bo pupiłam sobie trzy pary spodni, jedne dresowe ciążowe z pasem i dwie pary biodrówek. Tylko mam problem ze spodniami do pracy bo musze na gumce je juz nościi troche mi teraz spadają.
a ja zakupiłam wczoraj kolejne legginsy bo w moich jeans'ach już mi niewygodnie Dostałam od siostry 4 pary spodni ciążowych ale są ,że tak powiem dość duże Śmiałam się do siostry,że ja tak nie przytyje to mnie stuknęła w czoło A moja 7-letnia siostrzenica jak je zobaczyła to powiedziała; " Ciocia nie mów,że Ty będziesz taka gruba?!"
Marcelinaa
a ja się już pożegnałam z jeansami moimi nie wejde- w sensie nie zapne się.
Złożyłam zamówienie na nowe-ciążowe , jak przyjdą dam znać.
Złożyłam zamówienie na nowe-ciążowe , jak przyjdą dam znać.
mal-gosia
Marcelina ja mam ten sam problem w moje jeansy już nie wchodzę i to nie dlatego że mam brzuch tylko rozrosłam się strasznie w biodrach i chodzę teraz tylko w spódnicach. Ja czekam do wizyty mam 10 lutego jak wszystko będzie ok to sobie kupię już ciążowe spodnie
reklama
Marcelinaa
ja nie wiem, gdzie się rozrosłam hehe ważne, że muszę się odpinać żeby móc usiąść a latanie z rozporem rozpiętym w pracy- mało fajne :-)
Dziś też wskoczyłam w spódnice.. ale długo tak też nie mogę, więc mam nadzieje , że spodnie przyjdą
zamówilam
Eleganckie Czarne Jeansy Ciążowe, rozm. 42 (XL) (1425768866) - Aukcje internetowe Allegro
i
http://www.bebefield.pl/Spodnie/A5/images/glowny.jpg
Dziś też wskoczyłam w spódnice.. ale długo tak też nie mogę, więc mam nadzieje , że spodnie przyjdą
zamówilam
Eleganckie Czarne Jeansy Ciążowe, rozm. 42 (XL) (1425768866) - Aukcje internetowe Allegro
i
http://www.bebefield.pl/Spodnie/A5/images/glowny.jpg