reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Boski Oski :) fajnie by było :) ja niby sie miałam nie nastawiać ale mimo wszystko sie nastawiam :/ mogl nic nie mowic hehe :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
mój wczoraj wymyślił, że jak potwierdzi się chłopiec to będzie Aleksender bo mu się Oluś podoba

Jeszcze dwa dni i tez będę mogła wybierać, choc dla dziewczynki chyba bym już wiedziała jakie.. A na nią się nastawiam.

U mnie może Aniela Anastazja lub Alicja jeszcze dopuszczamy Marysia po mojej babci a chłopiec jak wyskoczy to Ignas już zaklepane. Lilith jakie mow:)

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Leah albo Laila ( Layla) lub Leila.
Wszystkie podobne hihi.
Ale to musze poczuć, że pasuje, że to to..

Małgorzata pięknie. Mam tak na drugie i moje obie babcie się tak nazywają. Obie lwice jak i ja do tego.
Igor jest super. Miałam kiedyś takiego chłopaka ale był przystojny mmm.

Lilith ja też mam nadzieje że w środę się dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka :) i wtedy będą decyzje dot. imienia :D Dla chłopca nadal bardzo podoba mi się Fabian i Igor, dla dziewczynki pewnie będzie Emilka :) chociaż, znając nas to tysiąc razy jeszcze się zmieni :D

reklama
Dlatego dobrze mieć więcej czasu, by na spokojnie do tego podejść by imię się na pewno przyjęło.
Ja mam straszne nazwisko i ono też koliduje z imionami, nie każde pasuje. U Was też tak jest?

Do góry