reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Hi hi co do nazwisk moje dzieciaki mają po moim nazwisko a ja mam swoje którego bym w życiu nie zmieniła ... mój ma takie nazwisko zwykle hi hi i nigdy nie chciałabym nazywać się jak jego była żona

reklama
Linka-tez bym nie chciala:-) moj mial przede mna narzeczona, dlugi zwiazek i jak czasem mowi cos o urlopie (z nia. Tzn.nie mowi o niej nic ale zanim zostalismy para to sie przyjaznilismy i duzo faktow lacze ze soba i kojarze)albo o jej rodzinie to krew mnie zalewa. Nie mowi wprost ze to o jej rodzine chdzi tylko np.uzywa slowa"znajomi" i wtedy juz wiem ze to o jej rodzinie. Wrr:-D

Princeseczka mój ma całkowity zakaz mówienia o tamtej rodzinie :) zresztą sam nie chce i z była niema kontaktu bo dużo syfu nam na robiła i ciągle by chciała a my się nie dajemy :)

Netia Klara śliczne :)

A ja nawet nie znam byłych mojego[emoji14]jedna kojarze ale nawet teraz jakbym spotkała to pewnie bym nie poznała :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza ja to znam jej siostre osobiscie :-D wyobrazacie sobie akcje ze jestesmy koedys z moim pod jednym z centri handlowych na sterfie kibica (euro wtedy bylo w polsce)ogladamy mecze i moj mowi ze ta w niebieskim to jego byla. Chwile pozniej przychodzi jej siostra, przedstawila sie i wielka "przyjaciolka" ze mna hahahaha
:-D w tamtym roku jeszcze pisala do mojego ze dziadek ich umarl i o pogrzebie informowala :-D ale od czasu slubu cisza (przynajmniej moj nic sie nie przyznaje).

Jak juz sie okazalo , ze to syn ...to wczesniej wybrany Leon za nic mi nie przypasowal do nazwiska :/ Wiec po dlugich naradach wyszlo ze bedzie Yassine . Przynajmniej z nazwiskiem sie zgrywa.

Lilith naprawde ciezko wybrac imie dla mixa :p Bedzie Yassine a polska czesc rodziny moze wolac Jasio :) i kazdy zadwolony. Jednak polskie imie z zagranicznym nazwiskiem wyglada komicznie .....cos jak w Polsce Dzesika Kowalska . :/ Leila tez mi sie podoba tak samo jak Lea i Leah :) Tymbardziej , ze tez mieszkacie za granica :)

reklama
Do góry