reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

Hi hi co do nazwisk moje dzieciaki mają po moim nazwisko a ja mam swoje którego bym w życiu nie zmieniła ... mój ma takie nazwisko zwykle hi hi i nigdy nie chciałabym nazywać się jak jego była żona

reklama
Linka-tez bym nie chciala:-) moj mial przede mna narzeczona, dlugi zwiazek i jak czasem mowi cos o urlopie (z nia. Tzn.nie mowi o niej nic ale zanim zostalismy para to sie przyjaznilismy i duzo faktow lacze ze soba i kojarze)albo o jej rodzinie to krew mnie zalewa. Nie mowi wprost ze to o jej rodzine chdzi tylko np.uzywa slowa"znajomi" i wtedy juz wiem ze to o jej rodzinie. Wrr:-D

Princeseczka mój ma całkowity zakaz mówienia o tamtej rodzinie :) zresztą sam nie chce i z była niema kontaktu bo dużo syfu nam na robiła i ciągle by chciała a my się nie dajemy :)

Netia Klara śliczne :)

A ja nawet nie znam byłych mojego[emoji14]jedna kojarze ale nawet teraz jakbym spotkała to pewnie bym nie poznała :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza ja to znam jej siostre osobiscie :-D wyobrazacie sobie akcje ze jestesmy koedys z moim pod jednym z centri handlowych na sterfie kibica (euro wtedy bylo w polsce)ogladamy mecze i moj mowi ze ta w niebieskim to jego byla. Chwile pozniej przychodzi jej siostra, przedstawila sie i wielka "przyjaciolka" ze mna hahahaha
:-D w tamtym roku jeszcze pisala do mojego ze dziadek ich umarl i o pogrzebie informowala :-D ale od czasu slubu cisza (przynajmniej moj nic sie nie przyznaje).

Jak juz sie okazalo , ze to syn ...to wczesniej wybrany Leon za nic mi nie przypasowal do nazwiska :/ Wiec po dlugich naradach wyszlo ze bedzie Yassine . Przynajmniej z nazwiskiem sie zgrywa.

Lilith naprawde ciezko wybrac imie dla mixa :p Bedzie Yassine a polska czesc rodziny moze wolac Jasio :) i kazdy zadwolony. Jednak polskie imie z zagranicznym nazwiskiem wyglada komicznie .....cos jak w Polsce Dzesika Kowalska . :/ Leila tez mi sie podoba tak samo jak Lea i Leah :) Tymbardziej , ze tez mieszkacie za granica :)

reklama
Do góry