reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

reklama
Po krótkim naradzie padły 3 propozycje dla dziewczynki Magdalena, Hana i Helena( moja mama miał tak na drugie imię, na pierwsze miała Sylwestra, a to odpadło w przedbiegach) ,tylko zdrobnienia od Heleny już mniej mi się podobają- Helka, Helcia-nieładnie niestety...:unsure:
Imiona zaczynające się na literę H fajnie się komponują z naszym nazwiskiem, którego pierwsza litera to Ch. Pomysłów na chłopięce imiona nadal brak. Fajnie jakby było właśnie na H, ale jakoś nie kojarzę takich imion męskich, które byłyby do przyjęcia

Hugo, chociaż Henio super brzmi.
Ja tez mam dylemat myślę aby pasowało do chłopców, Dawida i Artura
Dla dziewczynki Alicja, Ewa, Aniela, Laura, Patrycja..nie wiem sama
A dla chłopca całkowicie się jakoś nie zastanawiam ale może Miłosz, ładnie Filip ale nie wiem czy oby nie za dużo już tego imienia.

reklama
Do góry