reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki ze Śląska

reklama
Rozumiem, ze pytasz o dojazd inny niz samochodowy...
Napewno się da na Jurę napewno kursują jakieś PKSy ale musiałabyś poszperać w sieci. Jura jest piękna chociaż ja też kocham góry :-)

Rozumiem, ze pytasz o dojazd inny niz samochodowy...
Napewno się da na Jurę napewno kursują jakieś PKSy ale musiałabyś poszperać w sieci. Jura jest piękna chociaż ja też kocham góry :-)

Ciekawa jestem, jak będzie w PKS-ie z psem. Ale może uda się wykorzystać urok ciężarówki :-D my w zeszłym roku 2 tygodnie wędrowaliśmy z plecakami, nie ma to jak wieczorne piwko pod schroniskiem...

Ta.... ja od jakiegoś czasu już nie, ale w szkole średniej i na studiach zdeptałam cały Beskid Ślaski, Żywiecki, Worek Raczański. Uwielbiałam włoczyć się z plecakiem, pisałam o górach pracę dyplomową i licencjacką :-) do dziś z rozrzewnieniem patrzę na zdjęcia z Wielkiej Rycerzowej, Mładahory, Pietraszonki, Lipowskiej, Pilska i innych... tylko na Babią już nie starczyło mi czasu... może kiedyś?

Jura jest piękna. Mąż pochodzi z tamtych stron. Najlepiej jest tam się wybrać z rowerem. Wtedy można zajechać pociagiem np. do Zawiercia, czy Łaz, z tamtąd jest jakieś 15km do Ogrodzieńca. Do Mirowa i Bobolic też się zajedzie, na piechotę już gorzej. Ewentualnie, pociągiem do Olkusza i z tamtąd do Ojcowa, też ciekawie:-).

Dziś byłam na wizycie i pierwszy raz zobaczyłam swoje maleństwo. Ma 2,19cm, serduszko biję i wszystko narazie jest w porządku, także jestem spokojna.:-)

hej, ja równiez dołączam się do watku i przy okazji pozdrawiam wszystkie wrzesniówki, bo widzę ze sporo was tu :-)
co do szpitala to wybrałam w mikołowie, bo tam jest mój lekarz, poza tym znam personel, jednak jak szybko pójdzie to do Śwętochłowic, bo mam 2 km.
W ogóle to mieszkam w chorzowie a pochodze znad morza, ale to historia, a gdzie zycie mnie jeszcze zaniesie, to czas pokaze.
Któraś z dziewczyn pisała o znieczuleniu w mikołowie, to do końca nie jest tak, bo na znieczulenie trzeba umawiac się z anestezjologiem na konkretny termin no i oczywiście się płaci.

gagula78 ja jestem styczniówką ;D chociaż coraz częściej mi się wydaję że mój orzeszek może zrobić mi psikusa i zechcieć wyjść w Sylwestra haha ale we wtorek mam USG więc zobaczymy jaki termin mi ono wskaże ;P

a my ostatnio byliśmy w Chorzowskim Zoo ale fajnie było.... tylko ze inteligentna mama nie pomyślała o wózku dla córci <lol> ale Nikola dzielna była nawet chłopy bardziej marudne były chodziła prawie cały czas sama a spędziliśmy tam ok.5 godzin dopiero jak wracaliśmy do samochodu już do taty na rączki chciała i padła w drodze do domu....

a ja jeszcze chciałabym nawiązać do dyskusji o wątkach wiele razy próbowałam się dołączyć do "Mamusiek ze śląska" jak i do styczniówek ale bez skutku moje posty nie zostawały nawet zauwarzone i czułam się jednym słowem niechciana wiec wolę osobiście pisać w mniejszych wątkach tu przynajmniej mnie ktoś przywitał ;D a swoją drogą też nie przepadam za zaśmiecaniem forum ale jak pojawia się ktoś nowy to przejrzenie samych tematów jest trudne bo jest ich tak dużo.... ;'(

reklama
Lisi, milo Cię poznać.
Fajnie, że nie nie jestem sama.:-) Pozdrawiam Cię cieplutko.
Co do prób uczestniczenia w innych forach to ja również mam niezbyt miłe wrażenia. Także fajnie że mamy takie swoje.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki przyszłe i obecne.

Do góry