reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki ze Śląska

witam dziewczyny i ja się przyłączę do was- jestem z Mysłowic i termin porodu mam na 1 września ,jeśli mi nie zamkną szpitala w Mysłowicach to właśnie tu zamierzam urodzić naszego synka Jakuba. Mam pytanie do ciebie AbEja bo widzę ,że jesteś z Mysłowic- w jakiej okolicy mieszkasz

A zamierzają zamknąć szpital? Pytam z ciekawości, bo jestem z Mysłowic, tzn. mieszkałam tam 23 lata, a teraz mieszkam w Świętochłowicach.

reklama
hej henrietta :-) jMieszkam na Mikołowskiej. Mogłabym pójść do porodu w kapciach, ale ten szpital jakoś mnie nie przekonuje :-) nawet nie wiedziałam, ze chcą go zamknąć! dlaczego?

zbuntowali się anestezjolodzy a bez nich wiadomo porodówka nie może istnieć- ja rodziłam tutaj pierwsze dziecko i właściwie nie narzekałam, a w maju moja siostra urodziła córeczkę i podobno jest bardzo dobra opieka ,młode położne, więc chyba nie będę kombinować tym bardziej ,że chodzę do lekarza , który u nas pracuje.Ja mieszkam na W.Skotnicy może się znamy z widzenia

zbuntowali się anestezjolodzy a bez nich wiadomo porodówka nie może istnieć- ja rodziłam tutaj pierwsze dziecko i właściwie nie narzekałam, a w maju moja siostra urodziła córeczkę i podobno jest bardzo dobra opieka ,młode położne, więc chyba nie będę kombinować tym bardziej ,że chodzę do lekarza , który u nas pracuje.Ja mieszkam na W.Skotnicy może się znamy z widzenia

kto wie, możliwe, chociaż ja mieszkam w Mysłowicach od 2 lat dopiero :-)

Witam, dołączam do grupy.
Sosnowiec się kłania.
Mam 2 pytania.
Potrzebuję informacji na temat szpitala nr. 2 w Sosnowcu. Został tylko ten :szok:

Do Mysłowiczanek.
Czy dr. Jach nadal pracuje w Mysłowicach??
Tam rodziłam 1 dziecko 6 lat temu :-) Boże jak to zleciało :-D

Ja niestety nie pomogę, nie znam ani szpitala w Mysłowicach (jedynie z internetu i opinii koleżanki, która na swoje nieszczęście tam wylądowała jakiś czas temu) ani dr Jach...

pracuje na pewno w przychodni na Wyspiańskiego więc myślę ,że w szpitalu też nadal jest, a postać naprawdę wyjątkowa- gdybym jej wierzyła miałabym dzisiaj 15-letnią córkę -tak niektórzy ginekolodzy potrafią rozpoznać ciążę

Cześć dziewczyny!:-) A macie jakieś zdanie na temat CSK w Ligocie? Zastanawiam się nad tym szpitalem, bo mój gin chce mnie tam skierować. Wcześniej myślałam o Raciborskiej.
Hej Dagmar;-):-D

reklama
Do góry