Możesz się odezwać na mesengera?Trzymam kciuki żebyś dała radę też przechodziłam przez to kiedyś
reklama
Napisałam do CiebieMożesz się odezwać na mesengera?
Dokładnie też mam straszne skutki uboczne,najgorsze jest to że lęki mi się nasiliły biorę zoloft ósmy dzień mam juz wątpliwości czy ten lek mi pomożeJa tak mialam, przeszlo po jakis 3 tyg, chcialam się poddać i przestać brac, bo nialam wszystkie możliwe objawy niepożądane, ale minęły i jest na prawde dobrze
Hej i co wyszło ci z tą arytmią?Tak, to jest normalne. Będzie Ci się wszystko zmieniać, rozciągać, powiększać i będziesz odczuwać z tym związany dyskomfort. Bóle, kłucia itp. Nic nie jest niepokojącego dopóki nie ma krwi. Jakby jakieś plamienia się pojawiły itp to byś musiała wtedy się martwić i kontaktować z lekarzem. Reszta jest normalna fizjologia.
Mnie martwią te nieustające arytmie. W poniedziałek mam jeszcze teleporade z rodzinnym... Może skieruje mnie do szpitala, taka mam nadzieję, bo bardzo mi dokuczają. Mierzyłam dziś na wieczór ciśnienie i podczas jednego pomiaru wyszły takie wyrazne 3 przeskoki serca. I tak potrafi być po kilkanaście razy dziennie eh
Jak tam samopoczucie lepiej?Dokładnie też mam straszne skutki uboczne,najgorsze jest to że lęki mi się nasiliły biorę zoloft ósmy dzień mam juz wątpliwości czy ten lek mi pomoże
Jak tam samopoczucie lepiej?
Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Hej mam nerwice lekowa chodzę do psychologa. Przyjmowałam hydroksyzyne rano i wieczorem. Jestem po poronieniu. To zniszczyło mi życie jestem 5-6 tydzień odkąd dowiedziałam się o ciąży mam paranoje.. widzę tylko jedno ze poronie. Boli mnie żołądek z nerwów czasem tak mocno ze nie wiem.. nie potrafię sobie z tym poradzić leków nie biorę bo przecież nie mogę . Co zrobić pomóżcie ja nie potrafię się cieszyć pół rodziny jest w ciąży wszyscy się cieszą a ja nie potrafię boje się ze poronie przez ten mój lek . Co robić??
monika1708
Są leki które można brać w ciąży.Hej mam nerwice lekowa chodzę do psychologa. Przyjmowałam hydroksyzyne rano i wieczorem. Jestem po poronieniu. To zniszczyło mi życie jestem 5-6 tydzień odkąd dowiedziałam się o ciąży mam paranoje.. widzę tylko jedno ze poronie. Boli mnie żołądek z nerwów czasem tak mocno ze nie wiem.. nie potrafię sobie z tym poradzić leków nie biorę bo przecież nie mogę . Co zrobić pomóżcie ja nie potrafię się cieszyć pół rodziny jest w ciąży wszyscy się cieszą a ja nie potrafię boje się ze poronie przez ten mój lek . Co robić??
reklama
Szczęśliwakobieta
Jakie np?? Co mogłabym brać?Są leki które można brać w ciąży.
Podziel się: