reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Podobno najbardziej bespieczne lęki e ciąży to np zoloft czyli z grupy sertraliny,dużo kobiet bierze , możecie wejść na grupę razem przez 9 miesięcy nerwica ,tam są kobiety w ciąży ktore biora leki.Ja też będę brała nie zamierzam się dłużej męczyc , mi się już nawet z łóżka nie chce wstać, robi mi się słabo,serce szybko bije,jakieś przeskoki serca mam , tak że leki to będzie moje wybawienie i wierzę że mój psychiatra wie co robi
Sertralina to najbezpieczniejszy lek w ciąży. Bralam asertin 100mg i nadal biorę. Oczywiście ogolnie nie ma leku bezpiecznego w ciąży, ale z dwojga złego jak juz brać to myślę Sertraline

reklama
Dziewczyny wzięłam rano połowę zoloftu pierwszy raz ,w końcu się przełamałam A tu nagle po 30 minutach serce chciało mi wyskoczyć z klatki piersiowej puls że 150 chyba miałam, czy to możliwe? ?

Myślę że to możliwe ja ze dwa dni temu pierwszy raz napiłam się ataraxu ponieważ miałam bardzo silny stres i musiałam się uspokoić po tym myślałam że serce mi wyskoczy a po godzinie przeszło.Też się obawiałam że ona bardziej mnie pobudzi niż uspokoi ale całe szczęście zmuliło i zasnęłam😉

Dziewczyny wzięłam rano połowę zoloftu pierwszy raz ,w końcu się przełamałam A tu nagle po 30 minutach serce chciało mi wyskoczyć z klatki piersiowej puls że 150 chyba miałam, czy to możliwe? ?
Ja tak mialam, przeszlo po jakis 3 tyg, chcialam się poddać i przestać brac, bo nialam wszystkie możliwe objawy niepożądane, ale minęły i jest na prawde dobrze

Tak . Organizm się buntuje. Ja miałam początki z lekami straszne. Trzepało mną uderzenia gorąca, większe lęki coś strasznego. Dobrze że nie byłam wtedy w ciazy bo to dawno było. Wytrzymałam jakimś cudem. Później było lepiej potrzeba czasu. Jak wytrzymasz

Napiszcie mi proszę jak się czulyscie psychicznie po cc w szpitalu zależy mi na opinii osób które mają lub miały do czynienia z nerwicą. Wczoraj znajoma strasznie mnie nastraszyla że ciężko było po cc ciągle tam płakała i w ogóle depresja nie wie sama skąd.. A wcześniej nie miała takich akcji...

reklama
Napiszcie mi proszę jak się czulyscie psychicznie po cc w szpitalu zależy mi na opinii osób które mają lub miały do czynienia z nerwicą. Wczoraj znajoma strasznie mnie nastraszyla że ciężko było po cc ciągle tam płakała i w ogóle depresja nie wie sama skąd.. A wcześniej nie miała takich akcji...
Juz chyba trochę pisalam na ten temat. To moja druga ciąża. Pierwsza super, wszystko idealnie, porod naturalny. Druga Ciaze po 8 latach przeszlam tragicznie doslownie nerwa rozkręciła się jak nigdy wcześniej, balam się strasznie porodu, samopoczucia, czy z dzieckiem bedzoe wszystko ok i w ogóle milion scenariuszy. Po CC psychicznie czulam się cudownie. Fizycznie tez bardzo dobrze. Każdy przechodzi to inaczej. Każda ciaza, porod jest inny

Do góry