reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny a propos objawów lękowych... Czy macie nasilenie, lub w ogóle czy pojawiają się u Was objawy na zmianę pogody? Ja zauważyłam, ze zawsze przed deszczowa pogoda tak mam...
charakteryzuje sie to zawrotami glowy, pogorszeniem samopoczucia, w nocy mam niespokojny sen itd...
Któraś z Was też tak ma?
Ja jestem jak barometr. Najgorsze dla mnie jak wieje wiatr. Okropne zawroty i samopoczucie

reklama
Kobietki a ja z okazji świat życzę wam wszystkim przede wszystkim dużo spokoju , zdrowia i rozprawienia się raz na zawsze z nerwicą i innym cholerstwem , które nas męczy . Dużo miłości [emoji7]
Dzięki Kochana! I wzajemnie! ❤
Dołączam się do życzeń! Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Kochane!
...i tak jak Feline88 życzę Wam i sobie, pokonania nerwicy! Buziaki!

Jak tam dziewczynki ? Jak swieta ? Jak się czujecie ?
Ja niestety bez rewelacji - nerwica atakuje .
Bóle głowy , mrowienia w głowie , znowu lęk - dzisiaj się z nim obudziłam .
Myślałam ze swieta i spotkania rodzinne oderwą mnie od tego a tu jakby wręcz przeciwnie .
Choróbsko atakowało mnie cały czas i nie potrafiłam jakoś puścić tego lęku - blokowałam się , cały czas myślałam o nim , czekam kiedy nastąpi jakiś atak i mam za swoje . Jakoś nie umiałam się zrelaksować , odstawić na bok emocji .
Czasami tak ciężko bez leków - wcześniej człowiek wziął pigułkę i było ok. Jakoś to przetrwał , przewegetował ....

Dobrze, dziękuję:) męczą mnie tylko zawroty głowy i nie wiem czy to anemia czy tarczyca? Czuje się osłabiona a kiedyś to był objaw który wywoływał u mnie lęk i czuje się trochę niepewnie ;)
Ech... to u mnie obecnie jest to objaw wywołujący lęk.... od dwóch dni mam zawroty głowy i lęk przez to...

reklama
Jak tam dziewczynki ? Jak swieta ? Jak się czujecie ?
Ja niestety bez rewelacji - nerwica atakuje .
Bóle głowy , mrowienia w głowie , znowu lęk - dzisiaj się z nim obudziłam .
Myślałam ze swieta i spotkania rodzinne oderwą mnie od tego a tu jakby wręcz przeciwnie .
Choróbsko atakowało mnie cały czas i nie potrafiłam jakoś puścić tego lęku - blokowałam się , cały czas myślałam o nim , czekam kiedy nastąpi jakiś atak i mam za swoje . Jakoś nie umiałam się zrelaksować , odstawić na bok emocji .
Czasami tak ciężko bez leków - wcześniej człowiek wziął pigułkę i było ok. Jakoś to przetrwał , przewegetował ....
Mam zupełnie podobnie... od dwóch dni lekkie lęki, zawroty głowy, dusznosci... Tez myślałam, że dzięki temu, że w święta ciągle coś się dzieje, nie będę o tym myślała ale niestety...

Do góry