reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny a propos objawów lękowych... Czy macie nasilenie, lub w ogóle czy pojawiają się u Was objawy na zmianę pogody? Ja zauważyłam, ze zawsze przed deszczowa pogoda tak mam...
charakteryzuje sie to zawrotami glowy, pogorszeniem samopoczucia, w nocy mam niespokojny sen itd...
Któraś z Was też tak ma?
Ja jestem jak barometr. Najgorsze dla mnie jak wieje wiatr. Okropne zawroty i samopoczucie

reklama
Kobietki a ja z okazji świat życzę wam wszystkim przede wszystkim dużo spokoju , zdrowia i rozprawienia się raz na zawsze z nerwicą i innym cholerstwem , które nas męczy . Dużo miłości [emoji7]
Dzięki Kochana! I wzajemnie! ❤
Dołączam się do życzeń! Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Kochane!
...i tak jak Feline88 życzę Wam i sobie, pokonania nerwicy! Buziaki!

Jak tam dziewczynki ? Jak swieta ? Jak się czujecie ?
Ja niestety bez rewelacji - nerwica atakuje .
Bóle głowy , mrowienia w głowie , znowu lęk - dzisiaj się z nim obudziłam .
Myślałam ze swieta i spotkania rodzinne oderwą mnie od tego a tu jakby wręcz przeciwnie .
Choróbsko atakowało mnie cały czas i nie potrafiłam jakoś puścić tego lęku - blokowałam się , cały czas myślałam o nim , czekam kiedy nastąpi jakiś atak i mam za swoje . Jakoś nie umiałam się zrelaksować , odstawić na bok emocji .
Czasami tak ciężko bez leków - wcześniej człowiek wziął pigułkę i było ok. Jakoś to przetrwał , przewegetował ....

Dobrze, dziękuję:) męczą mnie tylko zawroty głowy i nie wiem czy to anemia czy tarczyca? Czuje się osłabiona a kiedyś to był objaw który wywoływał u mnie lęk i czuje się trochę niepewnie ;)
Ech... to u mnie obecnie jest to objaw wywołujący lęk.... od dwóch dni mam zawroty głowy i lęk przez to...

reklama
Jak tam dziewczynki ? Jak swieta ? Jak się czujecie ?
Ja niestety bez rewelacji - nerwica atakuje .
Bóle głowy , mrowienia w głowie , znowu lęk - dzisiaj się z nim obudziłam .
Myślałam ze swieta i spotkania rodzinne oderwą mnie od tego a tu jakby wręcz przeciwnie .
Choróbsko atakowało mnie cały czas i nie potrafiłam jakoś puścić tego lęku - blokowałam się , cały czas myślałam o nim , czekam kiedy nastąpi jakiś atak i mam za swoje . Jakoś nie umiałam się zrelaksować , odstawić na bok emocji .
Czasami tak ciężko bez leków - wcześniej człowiek wziął pigułkę i było ok. Jakoś to przetrwał , przewegetował ....
Mam zupełnie podobnie... od dwóch dni lekkie lęki, zawroty głowy, dusznosci... Tez myślałam, że dzięki temu, że w święta ciągle coś się dzieje, nie będę o tym myślała ale niestety...

Do góry