Witaj w klubie , u mnie tak samo, nawet z mężem się nie wyrabiamy ......A czas tak szybko leci...A nasz synio ma dopiero 2.5 tyg...I najlepiej śpi na raczkach ☺O jaka piękna królewna.
Ja mam to samo. Nic nie mogę zrobić w domu jak jestem sama z Małym. Chyba że uśnie. Albo dziadek zabierze na spacer. No to matka wtedy siebie ogarnia. A dom na końcu hehe.
Miłej niedzieli!
reklama
Sysia29
Fanka BB :)
Ja dziś bez energii, głowa mnie boli. Nad Warszawa chmury, zapowiadają burzę więc może ciśnienie?Witam Was wczoraj byłam wulkanem energii pracowałam i się chyba przeforsowalam .Słaba jestem ciśnienie skacze i się męczę
Tak dokładnie to samo mam. Mój ma już prawie 7 tygodni. I jest baaardzo wymagający. Nie lubi sam leżeć.Witaj w klubie , u mnie tak samo, nawet z mężem się nie wyrabiamy ......A czas tak szybko leci...A nasz synio ma dopiero 2.5 tyg...I najlepiej śpi na raczkach [emoji5]
asiakasia90
Moje Drogie!
Zaczęłam z mężem starania. Jak nie teraz to kiedy? Trzymajcie kciuki
Zaczęłam z mężem starania. Jak nie teraz to kiedy? Trzymajcie kciuki
asiakasia90
Sama słodycz!U nas spanie dzisiaj tak wyglada Zobacz załącznik 971735
uuuu widzę że panna wypoczęta heheheh
Ja mysle, ze przeziebiona. Zaczyna sie placz itp... az sie zachodzi. Jutro ide z nia do lekarza niech oslucha. Ja od nowa gardlo i malz smarczy. Masakra ..
reklama
Witajcie!
Mega dawno mnie tu nie bylo, wybaczcie ze nie pisalam
Ale tyle sie dzialo... W relacji zaczelo sie okropnie psuc uslyszalam od narzeczonego ze mnie nie kocha ze czekal tylko na porod ze jego uczucie wygaslo mialam taka zalamke tyle wyryczalam i to w tak trudnym momencie. Do tego ciagle awersje do wagi ze juz powinnam wiecej schudnac po porodzie wpedzil mnie w takie kompleksy... duzo by pisac. Matka jego wyblagala zeby sie ogarnol bo totalna znieczulica na wszystko odpowiedz nie wiem....albo nie kocham Cie.Podnioslam dawke leku po konsultacji z lekarzem z 50mg na 75mg bo ta pierwsza juz byla za slaba. Do tego maly eh w nocy co 3 h sie budzi w dzien drzemki po 15 min ze 3 i to na tyle wieczorem padam. Chalpa nie ogarnieta bo nawet raz ze nie mam sily a dwa nie ma czasu. Oprocz tego chodze na terapie bardzo mi pomogla...w miedzyczasie jeszcze chrzest.. eh to tak po krotce bo maly juz wstaje
Mega dawno mnie tu nie bylo, wybaczcie ze nie pisalam
Ale tyle sie dzialo... W relacji zaczelo sie okropnie psuc uslyszalam od narzeczonego ze mnie nie kocha ze czekal tylko na porod ze jego uczucie wygaslo mialam taka zalamke tyle wyryczalam i to w tak trudnym momencie. Do tego ciagle awersje do wagi ze juz powinnam wiecej schudnac po porodzie wpedzil mnie w takie kompleksy... duzo by pisac. Matka jego wyblagala zeby sie ogarnol bo totalna znieczulica na wszystko odpowiedz nie wiem....albo nie kocham Cie.Podnioslam dawke leku po konsultacji z lekarzem z 50mg na 75mg bo ta pierwsza juz byla za slaba. Do tego maly eh w nocy co 3 h sie budzi w dzien drzemki po 15 min ze 3 i to na tyle wieczorem padam. Chalpa nie ogarnieta bo nawet raz ze nie mam sily a dwa nie ma czasu. Oprocz tego chodze na terapie bardzo mi pomogla...w miedzyczasie jeszcze chrzest.. eh to tak po krotce bo maly juz wstaje
Podziel się: