Właśnie ta nerwica... Boję się że nie dam rady, dodatkowo jestem jeszcze chora na epilepsje, co prawda od lat uspiona, ale mimo wszystko boję się...A jeśli mogę zapytać wstrzymuje Cie ta przebrzydła nerwica czy tez jakieś problemy w staraniach?
reklama
Ojej. Szybko Ci zrobili cc. Gratulacje!!!Kuba jest z nami od godziny 13.24. 56cm, 3170g. Wszystkie dzieci cichutko tylko on krzykacz, mam nadzieję, że taka jego natura, a nie konsekwencje nerwicy [emoji14] Rana po cc już zaczyna doskwierać, a to dopiero początek zabawy...
Hmm ale Ty chyba nie bierzesz żadnych leków na stałe prawda?Właśnie ta nerwica... Boję się że nie dam rady, dodatkowo jestem jeszcze chora na epilepsje, co prawda od lat uspiona, ale mimo wszystko boję się...
Gratulacje dużo zdrowia dla maluszka i dzielnej mamyKuba jest z nami od godziny 13.24. 56cm, 3170g. Wszystkie dzieci cichutko tylko on krzykacz, mam nadzieję, że taka jego natura, a nie konsekwencje nerwicy Rana po cc już zaczyna doskwierać, a to dopiero początek zabawy...
PrawieSzczesliwa
Początkująca w BB
U mnie tez szalu nie ma, jaj nie urywa to ktora teraz ma nablizej termin?Ika gratulacje moja droga. Kolejna mamuska
Się nie mogę doczekać aż ja wam napiszę że już urodziłam...
Jak się czujecie ciężarówki? U mnie tak sobie ale staram się sobie radzić jak najlepiej potrafię
Przyszłamamusia:)
Zaciekawiona BB
Ja mam na 10 maja
PrawieSzczesliwa
Początkująca w BB
Ale masz wspaniale, toz to za chwile! Mija szybko Ci czas?Ja mam na 10 maja ❤
reklama
Lilka pozdrawia wszystkie dziewczyny.
Ja chyba dostalam depresji po tym strasznym porodzie. Nie karmie jej cyckiem tylko odciagam i robie sobie wyrzuty... Nie mam siły jej karmic godzinami, bo ma z tym problem. Butelke szybko zalapala. Wszystko mnie boli, oby to szybko minelo bo ona potrzebuje szczesliwej mamy, a nie takiego cienia czlowieka
Ja chyba dostalam depresji po tym strasznym porodzie. Nie karmie jej cyckiem tylko odciagam i robie sobie wyrzuty... Nie mam siły jej karmic godzinami, bo ma z tym problem. Butelke szybko zalapala. Wszystko mnie boli, oby to szybko minelo bo ona potrzebuje szczesliwej mamy, a nie takiego cienia czlowieka
Podziel się: