reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Lilka pozdrawia wszystkie dziewczyny.:)Zobacz załącznik 959331
Ja chyba dostalam depresji po tym strasznym porodzie. Nie karmie jej cyckiem tylko odciagam i robie sobie wyrzuty... Nie mam siły jej karmic godzinami, bo ma z tym problem. Butelke szybko zalapala. Wszystko mnie boli, oby to szybko minelo bo ona potrzebuje szczesliwej mamy, a nie takiego cienia czlowieka
No śliczności:tak:
A najważniejsze NIGDY nie miej wyrzutów sumienia że nie karmisz piersią. NIGDY!!!
U nas to się robi taki kult cycka. Jak mnie to wkurza

reklama
Ja chyba dostalam depresji po tym strasznym porodzie. Nie karmie jej cyckiem tylko odciagam i robie sobie wyrzuty... Nie mam siły jej karmic godzinami, bo ma z tym problem. Butelke szybko zalapala. Wszystko mnie boli, oby to szybko minelo bo ona potrzebuje szczesliwej mamy, a nie takiego cienia czlowieka
Jaka słodziachna❤️❤️

Ale czemu masz wyrzuty? Daj spokój, przecież je mleko. Ja prawie w ogóle nie mam pokarmu, udaje mi sie odciągnąć 40ml. Mały jest na butelce od początku i ładnie przybiera. W 8 dni podskoczył z 2710 na 2940 czyli książkowo. I nikt do tej pory nie skomentował tego źle. Ani w szpitalu, ani położna ani pediatra.

Hej. Staramy się o dziecko..pierwsza ciąże straciłam. Odstawiam leki na nerwice bo w razie ciąży nie można brać.
Wczoraj chyba miałam jakiś stres bo aż czułam gardło scisniete.. Wzięłam hydro i niby przeszło
Do @ 3 dni...

Ale czemu masz wyrzuty? Daj spokój, przecież je mleko. Ja prawie w ogóle nie mam pokarmu, udaje mi sie odciągnąć 40ml. Mały jest na butelce od początku i ładnie przybiera. W 8 dni podskoczył z 2710 na 2940 czyli książkowo. I nikt do tej pory nie skomentował tego źle. Ani w szpitalu, ani położna ani pediatra.

U mnie wrecz przeciwnie. W szpitalu zmuszali do karmienia cyckiem, polozna tez namawia i kazda baba ktora spotykam pyta sie czy karmie piersia....

reklama
No i właśnie o tym mówię. Każdy tylko czy karmisz cyckiem a jak nie to patrzą na ciebie jak na jakąś wyrodną matkę. Co to ma do rzeczy? Ważne że kocha się swoje dziecko
Dokładnie, są różne sytuacje, czasem się ma za mało mleka, czasem dziecko nie zjada wystarczająco dużo z piersi i trzeba dokarmiać butla. Nie biczuj się tym naprawdę!

Do góry