PrawieSzczesliwa
Początkująca w BB
No i kolejny bobas z naszej ekipy na swiecie! Gratuluje z calego serca! Juz wszystko za Toba i tylko skakac z radosci!)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczna..gratulacje.....Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Porod byl wywolany balonem, od 21 w sobote meczylam sie z nim do 8 rano. To byla tragedia. Pozniej oksytocyna i nastepne godziny krzyku. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8cm i nie chciala wyjsc, skonczylo sie cc dopiero o 15:30 w niedziele......
Jest wspaniala i tylko to mi rekompensuje traume ze szpitala.
Masakra. Współczuję Ci tej męki tyle godzin i to na darmo bo i tak zrobili cięcie. Lilka jest cudna. Gratulacje. Zapomnisz o tej traumie. Teraz wypoczywaj bo ciężko jest po cc a ty dopiero jedna doba.Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Porod byl wywolany balonem, od 21 w sobote meczylam sie z nim do 8 rano. To byla tragedia. Pozniej oksytocyna i nastepne godziny krzyku. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8cm i nie chciala wyjsc, skonczylo sie cc dopiero o 15:30 w niedziele......
Piękna córcia gratulacje @Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100