Nerwiczka87
Fanka BB :)
To samo bylo u mnie tej nocy...U mnie nocka okropna nawet relanium nie pomogło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo bylo u mnie tej nocy...U mnie nocka okropna nawet relanium nie pomogło
Wiesz co teraz aktualnie jestem na tygodniowym zwolnieniu bo mnie mocno zaczęły dręczyć te mdłości i zgaga, właściwie od rana do wieczora. Wymiotowałam tez w pracy, wiec stwierdzilam ze chce kilka dni odpocząć. No i spać mi się chce. Poza tym jest okSuper. Jak się Ola czujesz?
Ja w 1 ciąży nie doczekałam się serduszka u zarodka, teraz na szczęście tak i w ciągu tygodnia urósł z 4 mm do 11 wiec staram się być dobrej myśli wiadomo ze te mdłości są uciążliwe ale to znaczy ze cos tam się dzieje wiec trochę mnie to uspokajaWiesz co teraz aktualnie jestem na tygodniowym zwolnieniu bo mnie mocno zaczęły dręczyć te mdłości i zgaga, właściwie od rana do wieczora. Wymiotowałam tez w pracy, wiec stwierdzilam ze chce kilka dni odpocząć. No i spać mi się chce. Poza tym jest ok
Jak tam dalej pójdzie to chyba będę się musiała zahibernowac żeby to jakoś przetrwaćTo samo bylo u mnie tej nocy...
Roza naprawdę nie wiem co napisać oprócz tego że jest mi ogromnie przykro. W głowie mi się nie mieści że lekarze tak ci powiedzieli. Najbardziej mnie wkurzają ginekolodzy faceci zwłaszcza jeżeli chodzi o poród sn. Co oni kuźwa o tym wiedzą? O tym bólu i całej reszcie? Ja też w sumie będę mieć CC na życzenie inobym na takich patafianow nie trafiłaDziewczyny jak mnie wkur... Lekarze !! Miałam wczoraj drugie łyżeczkowanie macicy i lekarze stwierdzili, że sama jestem SB winna bo po pierwsze chciałam CC n zadanie... A po drugie nie karmię piersią .. oczywiście mężczyźnie nie żebym była feministka ale ja przez nich poczułam się jak śmieć płakałam jka nie wiem aż wzięłam afobam przed zabiegiem a jem leki naprawdę raz na ruski rok i ścięło mnie z nóg zasnęłam tam i przynajmniej się nie stresowałam przed zabiegiem który odbył się dopiero po 3 godzinach masakra jakaś a nie karmię bo miesiąc walczyłam aby zwiększyć laktację i nie udało się naprawdę było mi tak smutno nie wyobrażacie SB jak to wyglądało. Przyszłam do szpitala a tam ta zimna sala zbaeigiwa 4 chłopów wziernik ogromny mi wsadzili i komentowali i głupie uśmieszki, że CC z wskazań psychiatryczbbych itp tak się zestresowałam że babeczka nie umiała mi wenflona wbić i pobrać krwi bo nie chciała spływać 3 razy mnie kłuła a krew musiała wyciskać dramat... A jak A tydz na kontroli okaże się, że dalej coś tam mam to się załamie
Mnie męczy zgaga i częste wizyty w toalecieJa w 1 ciąży nie doczekałam się serduszka u zarodka, teraz na szczęście tak i w ciągu tygodnia urósł z 4 mm do 11 wiec staram się być dobrej myśli wiadomo ze te mdłości są uciążliwe ale to znaczy ze cos tam się dzieje wiec trochę mnie to uspokaja
Okropne jest to że lekarz może się tak zachować. Zresztą w ogóle człowiek:/Roza naprawdę nie wiem co napisać oprócz tego że jest mi ogromnie przykro. W głowie mi się nie mieści że lekarze tak ci powiedzieli. Najbardziej mnie wkurzają ginekolodzy faceci zwłaszcza jeżeli chodzi o poród sn. Co oni kuźwa o tym wiedzą? O tym bólu i całej reszcie? Ja też w sumie będę mieć CC na życzenie inobym na takich patafianow nie trafiła
Dokladnie...do zwariowania...nawet psychoterapia w takich napadach nie pomaga...ehhhJak tam dalej pójdzie to chyba będę się musiała zahibernowac żeby to jakoś przetrwać
Ja idę dopiero 22 mam nadzieję że chociaż minimalnie pomoże a ty który tydzień ?Dokladnie...do zwariowania...nawet psychoterapia w takich napadach nie pomaga...ehhh