reklama
PrawieSzczesliwa
Początkująca w BB
19 tc to bardziej przedzial poczatkowy czy zaawansowany ciazy?Dziewczyny jest tu ktoś kto jest na samym początku ciąży? Czy wszystkie już w zaawansowanej
Roza1111
Fanka BB :)
Dziewczyny jak mnie wkur... Lekarze !! Miałam wczoraj drugie łyżeczkowanie macicy i lekarze stwierdzili, że sama jestem SB winna bo po pierwsze chciałam CC n zadanie... A po drugie nie karmię piersią .. oczywiście mężczyźnie nie żebym była feministka ale ja przez nich poczułam się jak śmieć płakałam jka nie wiem aż wzięłam afobam przed zabiegiem a jem leki naprawdę raz na ruski rok i ścięło mnie z nóg zasnęłam tam i przynajmniej się nie stresowałam przed zabiegiem który odbył się dopiero po 3 godzinach masakra jakaś a nie karmię bo miesiąc walczyłam aby zwiększyć laktację i nie udało się naprawdę było mi tak smutno nie wyobrażacie SB jak to wyglądało. Przyszłam do szpitala a tam ta zimna sala zbaeigiwa 4 chłopów wziernik ogromny mi wsadzili i komentowali i głupie uśmieszki, że CC z wskazań psychiatryczbbych itp tak się zestresowałam że babeczka nie umiała mi wenflona wbić i pobrać krwi bo nie chciała spływać 3 razy mnie kłuła a krew musiała wyciskać dramat... A jak A tydz na kontroli okaże się, że dalej coś tam mam to się załamie
Nerwiczka87
To super, u mnie spadek formy od wczoraj niestety nawet relanium nie działa ehhhJeszcze jakieś są ale trochę przeszło mam nadzieję że będzie już lepiej
Ja jestem w 8 tygodniuDziewczyny jest tu ktoś kto jest na samym początku ciąży? Czy wszystkie już w zaawansowanej
marta2211
U mnie nocka okropna nawet relanium nie pomogłoTo super, u mnie spadek formy od wczoraj niestety nawet relanium nie działa ehhh
Sysia29
Super. Jak się Ola czujesz?Ja jestem w 8 tygodniu
Sysia29
U mnie 6 więc dlatego pytam19 tc to bardziej przedzial poczatkowy czy zaawansowany ciazy?
Ja jestem w 8 tygodniuDziewczyny jest tu ktoś kto jest na samym początku ciąży? Czy wszystkie już w zaawansowanej
reklama
Sysia29
FajnieJa jestem w 8 tygodniu
Podziel się: