Gratuluję i teraz dużo odpoczynku i spokojuWszystko ok. Dziecko ma 2120 g, jeśli będzie przybierać na wadze w tym samym tempie to powinna mieć ok 3500 g jeśli urodzi się w terminie. Wszystkie parametry, przepływy itp.w normie. Jestem zmęczona tym dzisiejszym dniem. Za dużo emocji.
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
super!dzidziusiowy coksikWszystko ok. Dziecko ma 2120 g, jeśli będzie przybierać na wadze w tym samym tempie to powinna mieć ok 3500 g jeśli urodzi się w terminie. Wszystkie parametry, przepływy itp.w normie. Jestem zmęczona tym dzisiejszym dniem. Za dużo emocji.
Super, gratulacjeWszystko ok. Dziecko ma 2120 g, jeśli będzie przybierać na wadze w tym samym tempie to powinna mieć ok 3500 g jeśli urodzi się w terminie. Wszystkie parametry, przepływy itp.w normie. Jestem zmęczona tym dzisiejszym dniem. Za dużo emocji.
magdaswiet
Hej dziewczyny. Ja juz pocarce. 15.04 o 23,30 miałam. Mały to wczesniaczek ale wazyl 2820. Dałam radę, czuje sie jak bym mega szczyt zdobyla. Dzisiejsza noc byla trudna bo adrenalina trzymała ale sie wyspalam. Dzis będzie pierwsza noc z malenstwem wiec trzymajcie kciuki. Wstałam 7 godz po cesarce, było trodno ale wszystko jest możliwe i trzeba mocno chciec. Dzis juz jest ok :-)
Edzik36
Super!Gratulacje!w ktorym tyg.urodziłaś?i co bylo przyczyną cc?Hej dziewczyny. Ja juz pocarce. 15.04 o 23,30 miałam. Mały to wczesniaczek ale wazyl 2820. Dałam radę, czuje sie jak bym mega szczyt zdobyla. Dzisiejsza noc byla trudna bo adrenalina trzymała ale sie wyspalam. Dzis będzie pierwsza noc z malenstwem wiec trzymajcie kciuki. Wstałam 7 godz po cesarce, było trodno ale wszystko jest możliwe i trzeba mocno chciec. Dzis juz jest ok :-)
Gratulacje, Magda! Niech malutki rośnie jak na drożdżach, zdrowo a Tobie dużo spokoju i radości! Super, masz już za sobą to czego tak się bałaś.Hej dziewczyny. Ja juz pocarce. 15.04 o 23,30 miałam. Mały to wczesniaczek ale wazyl 2820. Dałam radę, czuje sie jak bym mega szczyt zdobyla. Dzisiejsza noc byla trudna bo adrenalina trzymała ale sie wyspalam. Dzis będzie pierwsza noc z malenstwem wiec trzymajcie kciuki. Wstałam 7 godz po cesarce, było trodno ale wszystko jest możliwe i trzeba mocno chciec. Dzis juz jest ok :-)
Pamiętaj o nas, wpadaj tu, żebyśmy wiedziały co u Was i żebyś nas też trochę podtrzymała na duchu.
Aleee super ze masz juz malucha przy sobie! gratulacje kochana! a jak sama cesarka? Na spokojnie dalas rade czy panika byla?Hej dziewczyny. Ja juz pocarce. 15.04 o 23,30 miałam. Mały to wczesniaczek ale wazyl 2820. Dałam radę, czuje sie jak bym mega szczyt zdobyla. Dzisiejsza noc byla trudna bo adrenalina trzymała ale sie wyspalam. Dzis będzie pierwsza noc z malenstwem wiec trzymajcie kciuki. Wstałam 7 godz po cesarce, było trodno ale wszystko jest możliwe i trzeba mocno chciec. Dzis juz jest ok :-)
Gratulacje!!!Hej dziewczyny. Ja juz pocarce. 15.04 o 23,30 miałam. Mały to wczesniaczek ale wazyl 2820. Dałam radę, czuje sie jak bym mega szczyt zdobyla. Dzisiejsza noc byla trudna bo adrenalina trzymała ale sie wyspalam. Dzis będzie pierwsza noc z malenstwem wiec trzymajcie kciuki. Wstałam 7 godz po cesarce, było trodno ale wszystko jest możliwe i trzeba mocno chciec. Dzis juz jest ok :-)
magdaswiet
Urodzilam na poczatku 37. Malemy dwa razy delikatnie spadlo tetno na ktg wiec lezalam na patologi ciagle pod obserwacja. A w koncu dostalam skurczy i stwierdzili, że jeszcze mały niewspolmierny do moich wymiarów :-)Super!Gratulacje!w ktorym tyg.urodziłaś?i co bylo przyczyną cc?
reklama
magdaswiet
Balam sie ale myslalam zetej odwrotu nie ma i muszę dac radę. Super byl anestezjolog, zagadywal mnie. Jak juz uslyszalam placz malucha to bylam spokojna. 2 godz po cesarce sie telepalam ale to ponoc po lekach. Bylo ok ogolnieAleee super ze masz juz malucha przy sobie! gratulacje kochana! a jak sama cesarka? Na spokojnie dalas rade czy panika byla?
Podziel się: