reklama
U mnie całkiem ok tylko strasznie gorąco! Pytanko, mozna nam siedziec na sloncu zeby troche kolorkow złapać?Hallo dziewczyny.Jak Wasze samopoczucie w ten upalny dzień?
Jasne że trochę można. Nie mieszkamy w tropikach. Witaminę D trzeba łapać a dziecku trochę doświetlić słonkiem ciemności w brzuchu. Ja dziś na bsdaniu krwi znów byłam, potem u mamy i jakoś mi dzień nawet nie najgorzej przeleciał.U mnie całkiem ok tylko strasznie gorąco! Pytanko, mozna nam siedziec na sloncu zeby troche kolorkow złapać?
Edzik36
Fanka BB :)
ja tam oprocz brzucha opalam sięU mnie całkiem ok tylko strasznie gorąco! Pytanko, mozna nam siedziec na sloncu zeby troche kolorkow złapać?
Edzik36
ja w pierwszej ciąży wylegiwałam się prawie codziennie na plaży...oczywiście jak było za gorąco to szłam do domu.i wszystko było ok.Teraz gorzej znoszę pogodę ale opalanko będę kontynuować...to trochę jak antydepresantNo ja dzisiaj troszke siedzialam ale niezbyt dlugo bo zaraz mam schizy ze moze zaszkodzić, a generalnie to siedzialabym caly czas bo jesten bardzo cieplolubna
A mieszkasz nad morzem?ja w pierwszej ciąży wylegiwałam się prawie codziennie na plaży...oczywiście jak było za gorąco to szłam do domu.i wszystko było ok.Teraz gorzej znoszę pogodę ale opalanko będę kontynuować...to trochę jak antydepresant
Edzik36
takA mieszkasz nad morzem?
Ja cie krece, ale masz dobrze...
reklama
Podziel się: