reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Macie może jakieś sposoby na wzdęcia w ciąży? Już od początku mnie męczą, żadne domowe sposoby nie działają, espumisan też... Ginekolog mówi że to norma w ciąży, psychiatra nawet stwierdziła że to od nerwicy może być...

Macie może jakieś sposoby na wzdęcia w ciąży? Już od początku mnie męczą, żadne domowe sposoby nie działają, espumisan też... Ginekolog mówi że to norma w ciąży, psychiatra nawet stwierdziła że to od nerwicy może być...
Ja nie pomoge, mi na szczescie nie dokuczaja. A jak tam dziewczyny ogolnie sie czujecie?

Hej dziewczyny. Ja juz pocarce. 15.04 o 23,30 miałam. Mały to wczesniaczek ale wazyl 2820. Dałam radę, czuje sie jak bym mega szczyt zdobyla. Dzisiejsza noc byla trudna bo adrenalina trzymała ale sie wyspalam. Dzis będzie pierwsza noc z malenstwem wiec trzymajcie kciuki. Wstałam 7 godz po cesarce, było trodno ale wszystko jest możliwe i trzeba mocno chciec. Dzis juz jest ok :-)
Gratuluję. Dużo dobrego dla Ciebie i dla maleństwa☺.

Hej dziewczyny gadalam z lekarzem go tu w anglii i chyba od jutra zaczne brac 100 sertraliny bo czuję że sobie nie radzę. Mam pytanie,nie pamietam czy juz o to pytalam. Czy przy zwiekszaniu dawki znowu ma sie horszy nastroj i skutki uboczne? Boję się,ze znowu będę miala skutki.uboczne

Hej dziewczyny gadalam z lekarzem go tu w anglii i chyba od jutra zaczne brac 100 sertraliny bo czuję że sobie nie radzę. Mam pytanie,nie pamietam czy juz o to pytalam. Czy przy zwiekszaniu dawki znowu ma sie horszy nastroj i skutki uboczne? Boję się,ze znowu będę miala skutki.uboczne
a bedziesz mogla nadal karmić?i czy z 50 na 100 masz od razu przejsc.Te skutki uboczne to pewnie kwestia indywidualna.Ja jak zwiększalam o 1/4tabl(12.5) to bylo w miare ok,ale jak o 25mg to masakra.poprobuj zwiększanie stopniowo.Po porodzie pogorszyło Ci się?

Tak pogorszyło się po porodzie,tak podejrzewałam,bo po pierwszym porodzie tez lęki wróciły. Tyle ze w pierwszej ciazy nie bralam lekow. Moge karmic przy takiej dawce.

reklama
Tak pogorszyło się po porodzie,tak podejrzewałam,bo po pierwszym porodzie tez lęki wróciły. Tyle ze w pierwszej ciazy nie bralam lekow. Moge karmic przy takiej dawce.
To fajnie,że możesz karmić.Duzo gorsze lęki masz niż w czasie ciąży?idzie w stronę depresji poporodowej?czy to nadal nerwica?brałaś przed ciążą też sertralinę?w jakiej dawce?

Do góry