reklama
Edzik36
Fanka BB :)
Super!ja też marzę żeby chociaż z tydzień wcześniej bo wtedy mój mąż z nami zostanie dłużej.A dziś mnie od nocy już bierze bo moj mąż jutro wyjeżdża na 5tyg.a ja panikuję w środku,że sobie nie poradzę...dobrze,że zaraz lecę na terapięEdzik36: No mi ginekolog powiedział że do terminu i tak nie wytrzymam dlatego zaplanował wczesniej.
Zazdroszczę szybkiego terminu. U mnie dziś maksymalnie do d... Brzuch mi ciąży, jestem nerwowa że chyba zaraz wyjdę z siebie, nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet na książce czy internecie nie mogę się skupić. W środę powiem lekarzowi żeby se te sertalinę w du... wsadził.
Edzik36
Fanka BB :)
Oj AnitaW wiem co czujesz odnośnie sertraliny...chyba nie działa mocniej od wit.C.Może ciut dawkę byś podniosła.Tak naprawdę 50 to nawet nie dawka lecznicza.Zazdroszczę szybkiego terminu. U mnie dziś maksymalnie do d... Brzuch mi ciąży, jestem nerwowa że chyba zaraz wyjdę z siebie, nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet na książce czy internecie nie mogę się skupić. W środę powiem lekarzowi żeby se te sertalinę w du... wsadził.
Necia to jednak cesarka? Miałaś już wcześniej ja planowaną (bo już nie pamiętam), czy jak to wyszło że nie naturalny?Ja prawdopodobnie cięcie 19 kwietnia. Już się boję
Aha rozumiem a jak ogólnie sie czujesz?Anncia: Ostatnio na wizycie ginekolog taką podją decyzję ze względu na zabieg, który miałam robiony na sercu. Pewnie naturalny niesie za sobą jakieś ryzyko bo to jednak wysiłek...
Eh wspolczuje. W dzień nie potrafisz sie zdrzemnąc? Nie zapeszajac, ja ost przesypiam cale noce na szczęścieKurcze znowu ta bezsenność, i jak tu wypocząć skoro nawet spać się nie udaje :/
reklama
No właśnie ja nawet jak śpię w nocy czy rzadko w dzień to i tak się budzę mniej więcej co godzinę :/Eh wspolczuje. W dzień nie potrafisz sie zdrzemnąc? Nie zapeszajac, ja ost przesypiam cale noce na szczęście
Podziel się: