reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Edzik36: No mi ginekolog powiedział że do terminu i tak nie wytrzymam dlatego zaplanował wczesniej.
Super!ja też marzę żeby chociaż z tydzień wcześniej bo wtedy mój mąż z nami zostanie dłużej.A dziś mnie od nocy już bierze bo moj mąż jutro wyjeżdża na 5tyg.a ja panikuję w środku,że sobie nie poradzę...dobrze,że zaraz lecę na terapię

Zazdroszczę szybkiego terminu. U mnie dziś maksymalnie do d... Brzuch mi ciąży, jestem nerwowa że chyba zaraz wyjdę z siebie, nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet na książce czy internecie nie mogę się skupić. W środę powiem lekarzowi żeby se te sertalinę w du... wsadził.

Zazdroszczę szybkiego terminu. U mnie dziś maksymalnie do d... Brzuch mi ciąży, jestem nerwowa że chyba zaraz wyjdę z siebie, nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet na książce czy internecie nie mogę się skupić. W środę powiem lekarzowi żeby se te sertalinę w du... wsadził.
Oj AnitaW wiem co czujesz odnośnie sertraliny...chyba nie działa mocniej od wit.C:no2::no2:.Może ciut dawkę byś podniosła.Tak naprawdę 50 to nawet nie dawka lecznicza:o.

Anncia: Ostatnio na wizycie ginekolog taką podją decyzję ze względu na zabieg, który miałam robiony na sercu. Pewnie naturalny niesie za sobą jakieś ryzyko bo to jednak wysiłek...

reklama
Do góry