Dziewczyny, dalyscie mi nadzieję. Teraz tak sobie mysle, że ta nerwica będzie ze mna zawsze. Czasem będzie lepiej, czasem gorzej, ale ona będzie czyhac i próbować atakować. Mogę tylko starac się być lepsza, silniejsza, ale nie pokonam jej tak całkowicie. Bez sensu jest chyba rezygnować z marzen ze względu na ataki. Trzeba być szczęśliwym mimo wszystko. Dziękuję. Teraz tylko trzeba zrobic dzidziusia i oby poszło szybko.
reklama
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Ja mam planowana cesarke na 16 marca
Tak mam syndrom białego fartucha a teraz kiedy mam już w kieszeni skierowanie do szpitala to poziom stresu i paniki rośnie ale też mam taką nadzieję że teraz pójdzie szybko i sprawnie tak też twierdzi mój lekarz zalecając poród naturalny więc zobaczymy jak będzie. W każdym bądź razie trzymajcie kciuki.Dałaś radę przy pozostalej gromadce to jestem pewna ze i teraz dasz radę skąd lęk przed szpitalem? Czy może też masz syndrom białego fartucha?
Trzymam mocno, będzie dobrzeTak mam syndrom białego fartucha a teraz kiedy mam już w kieszeni skierowanie do szpitala to poziom stresu i paniki rośnie ale też mam taką nadzieję że teraz pójdzie szybko i sprawnie tak też twierdzi mój lekarz zalecając poród naturalny więc zobaczymy jak będzie. W każdym bądź razie trzymajcie kciuki.
Mijeczka a na kiedy masz termin? Cos sie dzieje ze dostałaś skierowanie do szpitala? Będziemy trzymaćTak mam syndrom białego fartucha a teraz kiedy mam już w kieszeni skierowanie do szpitala to poziom stresu i paniki rośnie ale też mam taką nadzieję że teraz pójdzie szybko i sprawnie tak też twierdzi mój lekarz zalecając poród naturalny więc zobaczymy jak będzie. W każdym bądź razie trzymajcie kciuki.
Nie nic się jeszcze nie dzieje wczoraj byłam na ostatniej wyzycie bo termin mam na 20 luty więc dostałam już skierowanie. Teraz tylko czekać , dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i kciuki.Mijeczka a na kiedy masz termin? Cos sie dzieje ze dostałaś skierowanie do szpitala? Będziemy trzymać
No to już tuż tuż, daj znać jak już bejbi będzie na świecie i nic się nie martwNie nic się jeszcze nie dzieje wczoraj byłam na ostatniej wyzycie bo termin mam na 20 luty więc dostałam już skierowanie. Teraz tylko czekać , dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i kciuki.
OK dzięki jeszcze razNo to już tuż tuż, daj znać jak już bejbi będzie na świecie i nic się nie martw
Cześć dziewczyny!Jestem tu nowa .i tak jak wy zmagam się z nerwicą lękową :-(przez 5 lat brałam Asertin od 2 lat nie biorę nic jakoś daje radę.Mam 10letniego synka i ciężko mi się zdecydować na 2 dziecko właśnie przez tą okropną chorobę .strasznie się boję.U mnie chora objawiła się jak mój synek miał prawie 3 latka.Jak sobie radzicie dziewczyny ?Ja marzę o 2 dziecku ale tak bardzo sie martwię że choroba wróci ze zdwojoną siła .Mam 33 lata i już ostatni dzwonek na ciąże.
Całuję gorąco:-*
reklama
WitajCześć dziewczyny!Jestem tu nowa .i tak jak wy zmagam się z nerwicą lękową :-(przez 5 lat brałam Asertin od 2 lat nie biorę nic jakoś daje radę.Mam 10letniego synka i ciężko mi się zdecydować na 2 dziecko właśnie przez tą okropną chorobę .strasznie się boję.U mnie chora objawiła się jak mój synek miał prawie 3 latka.Jak sobie radzicie dziewczyny ?Ja marzę o 2 dziecku ale tak bardzo sie martwię że choroba wróci ze zdwojoną siła .Mam 33 lata i już ostatni dzwonek na ciąże.
Widze, że mamy tak samo, chcialybysmy a jednak się boimy. Ja mam 32 lata i dwojke dzieci, bardzo chciałabym mieć trzecie dziecko. Z nerwica jest ten problem, że bywa lepiej a czasem gorzej. Ja postanowiłam że zaryzykuje, bo nie chce pozniej zalowac.
Podziel się: