murasaki
Fanka BB :)
Też panikowałam przed glukozą a okazało się że płyn spoko, może i słodki ale wypiłam bez problemu. Przez te dwie godziny czułam się doskonale, posłuchałam sobie DivoVica aby szybciej czas zleciał. Później w ciągu dnia też nie odczułam tej glukozy, wyniki ok a przeżywałam już to od dwóch tygodni. A jak zwykle okazało się że nie jest tak źle jak nerwica podpowiadaJa ćwiczę z Ania Dziedzic - na fb ma
Profil i ćwiczenia dla kobiet w ciąży- super jak dla mnie. Przed ciąża dużo ćwiczyłam i teraz tez to robię. Relaksację muszę zacząć bezapelacyjnie. W domu juz nie mam problemu tylko u lekarza i szczerze mówiąc zwątpiłam ze to opanuje .... ale skoro ty mówisz ze moze to moze i ja [emoji3] ja nawrot nerwicy mam gdzies od 3 mca ciąży ... wczesniej gin mi mierzył ciśnienie i nic sie nie działo... a potem mnie cos walnęło i mam. Ale ostatni rok miałam ciężki i teraz jest tego efekt. A tak ogólnie to sie dobrze czuje fizycznie - psychicznie rożnie. A w którym Tyg jesteś ? Ja teraz przeżywam ze czeka mnie glukoza i sie boje ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom