Różyczka1984
Fanka BB :)
Patrycja i co juz dobrze się czujesz?O to super że ma kto wymyślać a córka jak ma ma imię?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrycja i co juz dobrze się czujesz?O to super że ma kto wymyślać a córka jak ma ma imię?
Cześć karotka jesli masz wątpliwości udaj sie do kardiologa nich ci zrobi ekg ale jesli nie jest tak zle to
Przeczekaj. Dziewczyny ja mam imię i będę mieć Michalinę [emoji3] a wy w jakim czasie ciąży jesteście ?
Mi jutro zaczyna sie 16 tc ale imiona są
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale tylko trochę ciągle czuje to bicie
Cześć zobaczę jak się sytuacja rozwinie i może faktycznie zrobię ekg już odliczam dni do końca bo ciężko mi w tej ciąży na początku mdłości i wymioty które miałam do piątego miesiąca potem miałam przedwczesne skurcze bóle brzucha a teraz nadciśnienie i jakieś dziwne lęki i niech mi ktoś powie że ciąża to nie choroba heheCześć karotka jesli masz wątpliwości udaj sie do kardiologa nich ci zrobi ekg ale jesli nie jest tak zle to
Przeczekaj. Dziewczyny ja mam imię i będę mieć Michalinę [emoji3] a wy w jakim czasie ciąży jesteście ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Staramy się choć jest trudno i bardzo ciężko czasamiDziękuję mam nadzieję że po porodzie będzie lepiej troszkę was podczytuję i muszę powiedzieć ze podziwiam was za to że jesteście takie dzielne w ciąży dodatkowo hormony szaleją że hoho trzeba to brać pod uwagę
No już lepiej dziękiPatrycja i co juz dobrze się czujesz?
Izuskam naprawdę Cie podziwiam że masz w sobie tyle siły aż zazdroszczęKlara jeszcze do niedawna tez czułam
To bicie - nagle siedząc na kanapie sie pojawiało. Zaczęłam olewać wkładając do głowy ze to nerwica i przeszło. Nawet jesli sie pojawia to ja nie zwracam na to uwagi. Viktor pisał żeby wszystkie objawy wrzucić do jednego worka i nie analizować każdego po kolei. Skoro wiemy co nam jest to ponoć to robić ? A powiedziałaś sobie dość nerwico ? Bo jak dość to dość. Trzeba bardzo chcieć aby z tego wyjsć .... bo co to za życie ciagle myślec Hmm jeszcze pol dnia Hmm zaraz spać Hmm nowy dzien trzeba jakoś przeżyć. Nie jakoś tylko trzeba dążyć do szczescia. I nie myślcie sobie ze ja taka cwana jestem tez mam gorsze dni - wczoraj ryczalam tylko i miałam dola ze to mnie spotkało itd ale kurde trzeba powiedzieć dość i temu. Dzisiaj mi lepiej, moze nie super ale lepiej a jutro bedzie jeszcze lepiej . Dziewczyny wiem fo pisze bo trzy lata temu myślałam se w ogóle z nerwicy nie wyjdę. Moja ataki paniki trwały po 8 h w pracy z klientem ! Miałam lęk przed ludźmi a pracowałam w galerii handlowej w sieci telefonii komórkowej gdzie przychodzili różni ludzie / czasami z mordą ze tak powiem . Chodziłam do toalety po 20 razy tam płakałam , panicznie sie bałam chodzic do pracy ... i zaczęło sie tka samo dostałam ataku paniki jak była kolejka a ja byłam wykończona i przyszła babka z reklamacja i na mnie sie wyładowywala ..... skończyło sie na lekach bo nie spałam nie jadłam i ryczalam ze sie boje isc do pracy. Jak szlam
To byłam sztywna ze strachu , umierałam przez 8 h obsługując klientów codziennie przez dwa miesiące... uciekałam do toalety. Każdy w pracy myślał ze mam przewlekła grypę żołądkowa . W końcu co prawda wzięłam
Leki bo bym musiała zrezygnować z pracy ale wyszłam z tego , zaczęłam uprawiać sport zrezygnowałam z toksycznego związku i było dobrze . Wiec i wy możecie wiecie to ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Izuskam naprawdę Cie podziwiam że masz w sobie tyle siły aż zazdroszczę
muszę też wreszcie zacząć myśleć takimi kategoriami mam nadzieję że w końcu będzie lepiej...