reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
A ja dzisiaj ostatnie poprawki przed świętami i jeszcze przyozdobione domku.
Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?

Mam pytanie bolą Was jajniki bo mnie wczoraj bolewał w sumie to co jakiś czas mnie pobolewaja albo kiedy się naciagam macie też tak?

Mnie tam co chwile cos boli a to krocze ciągnie a to pachwina... dopóki brzuch sie nie napina dziecko sie rusza nie krwawię i nie mam silnych boli jak na okres mam to gdzies. Wczoraj za to byłam w galerii i złapał mnie atak kolki jelitowej, gdzies ni sie przytkało o matko leciałam do domu żeby sie położyć na lewym boku i wypić ciepłego żeby sie tam
Poprzesuwało wszystko ... i wiecie co ? Nie miałam żadnych lęków ani niczego bo sie skoncentrowałam na bóli realnym i gdzies miałam cała ta nerwice ... wiec tak myśle ze podczas porodu tez tak bedzie . Tak to działa chyba ze w obliczu prawdziwego zagrożenia człowiek ogarnia rzeczywistość a niewymyślnymi lęki wtedy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kompletnie zapomniałam o_O że dobrze byłoby powyciągać baranki, pisanki... nie wiem gdzie ja mam głowę :o :D

reklama
A ja jestem ze wszystkim w lesie...jak nigdy
Ja w tym roku nie starałam się jak w poprzednich ze względu na ciąże oszczędzałam się.Gdybym miała zrobić to co zawsze to zastało mi jeszcze umycie mebli bo są całe opalcowane, wypranie dywanów i puf(mój pies zawsze siedzi na tych pufaf i są brudne). A więc w tym roku nie postarałam się :p:o

Do góry