reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Cześć dziewczyny mogą do was dołączyć??? Jestem 37 tygodniu i od jakiś trzech tygodni mam problemy ze sobą dodam że nigdy nie chorowałam na nerwicę choć jestem osobą bardzo emocjonalną to jednak zawsze radziłam sobie ze stresem teraz juz na końcówce chyba hormony mi dają popalić mam takie dziwne akcje duszności kołatanie serca i dziwny ucisk w gardle... Nie wiem za bardzo jak sobie z tym radzić u mnie wynika to chyba ze strachu on dziecko bo od 34 tygodnia trochę wzrosło mi ciśnienie jestem na dopegycie na nadciśnienie i jak mierze jest ok ale i tak dopadają mnie dziwne myśli... To chyba spowodowało u mnie dziwne ataki paniki...

Cześć dziewczyny mogą do was dołączyć??? Jestem 37 tygodniu i od jakiś trzech tygodni mam problemy ze sobą dodam że nigdy nie chorowałam na nerwicę choć jestem osobą bardzo emocjonalną to jednak zawsze radziłam sobie ze stresem teraz juz na końcówce chyba hormony mi dają popalić mam takie dziwne akcje duszności kołatanie serca i dziwny ucisk w gardle... Nie wiem za bardzo jak sobie z tym radzić u mnie wynika to chyba ze strachu on dziecko bo od 34 tygodnia trochę wzrosło mi ciśnienie jestem na dopegycie na nadciśnienie i jak mierze jest ok ale i tak dopadają mnie dziwne myśli... To chyba spowodowało u mnie dziwne ataki paniki...
Wiesz podobno na końcówce ciazy to normalne bo brzuszek już duży i ciężko się oddycha stąd też pewnie te kolatania serca.
Myślę że minie Ci to po ciąży :)

Wiesz podobno na końcówce ciazy to normalne bo brzuszek już duży i ciężko się oddycha stąd też pewnie te kolatania serca.
Myślę że minie Ci to po ciąży :)
Dziękuję mam nadzieję że po porodzie będzie lepiej troszkę was podczytuję i muszę powiedzieć ze podziwiam was za to że jesteście takie dzielne w ciąży dodatkowo hormony szaleją że hoho trzeba to brać pod uwagę

reklama
Do góry