murasaki
Fanka BB :)
To już zależy od lekarza...Ja tez mam prace przed komputerem ale zawsze moge zrobic sobie przerwę. Poza tym nawet nie wiem czy całą ciaze mozna byc na zwolnieniu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już zależy od lekarza...Ja tez mam prace przed komputerem ale zawsze moge zrobic sobie przerwę. Poza tym nawet nie wiem czy całą ciaze mozna byc na zwolnieniu...
Wiem jak to jest.. Ale nie mamy wyjścia musimy akceptować tą naszą przypadłość,która jakby nie bylo codziennie "umila" nam życie. Mam nadz ze kiedyś w koncu nam odpuści i pozwoli cieszyc sie zyciem zamiast dręczyć nasKlara, Różyczka pewnie dam sobie tylko znowu się nakrecam się niepotrzebnie ale taki jest już ten mój chory umysł i od razu sobie coś wmawia a ja tego słucham jak by do mnie mówił sam Bóg i uważam to za świętość. Dlaczego chce iść na tą terapie żeby mnie na niej pokierowali i dali narzędzia do tego zżeby później dawać samej rade.
Kiedyś każda z nas napewno poczuje "normalność". Musimy w to wierzyć. Ja pierwsza nerwicę miałam przez 1,5 roku i minęła i mam nadzieję że tym razem też tak będzieKlara, Różyczka pewnie dam sobie tylko znowu się nakrecam się niepotrzebnie ale taki jest już ten mój chory umysł i od razu sobie coś wmawia a ja tego słucham jak by do mnie mówił sam Bóg i uważam to za świętość. Dlaczego chce iść na tą terapie żeby mnie na niej pokierowali i dali narzędzia do tego zżeby później dawać samej rade.
A powiedz czy wtedy bralas leki czy jakos samoistne to Ci ucichlo?Kiedyś każda z nas napewno poczuje "normalność". Musimy w to wierzyć. Ja pierwsza nerwicę miałam przez 1,5 roku i minęła i mam nadzieję że tym razem też tak będzie
Iwi będzie dobrze![]()
Jedynie tabletki ziołowe uspokajające i wierzyłam że mi pomagajaA powiedz czy wtedy bralas leki czy jakos samoistne to Ci ucichlo?
Fajnie by bylo umiec tak olac te nerwice. Ja dzis mam gorszy dzień...boli mnie glowa, mam zawroty i czuje sie niepewnie. W ogole dzień na nieJedynie tabletki ziołowe uspokajające i wierzyłam że mi pomagaja
Poza tym nie byłam świadoma co mi jest i nawet do lekarza bałam się iść, ale stwierdziłam mam to gdzieś nie będę się tym przejmować i jakoś przeszłożałuję że teraz tak nie potrafie
![]()
Ja sie przez cały dzień dobrze czułam a teraz się zaczęło zawroty glowy bol plecow i jakiś niepokojFajnie by bylo umiec tak olac te nerwice. Ja dzis mam gorszy dzień...boli mnie glowa, mam zawroty i czuje sie niepewnie. W ogole dzień na nie![]()
To ja dzis tak caly dzien...tlumacze sobie ze to zmiana pogody. Oby jutro było lepiejJa sie przez cały dzień dobrze czułam a teraz się zaczęło zawroty glowy bol plecow i jakiś niepokoj![]()