reklama
Różyczka1984
Fanka BB :)
Ja wlasnie wyszlam od ginekologa bo mialam wizyte.nie bralam zwolnienia wiec od czwartku do pracy....nie Wiem czy dobrze zrobiłam...ehhhh.A Ty jak się dziś czujesz Różyczko?
A dzis z rana mialam duzy niepokój.narazie troche go rozchodzilam- ciekawe na jak dlugo. Ale mam dosc juz tego szarpania z nerwica
Klara28
Mam nadzieję że powrót do pracy Ci pomoże oderwiesz się od monotoni zajmiesz myśli czymś innym. Będzie dobrzeJa wlasnie wyszlam od ginekologa bo mialam wizyte.nie bralam zwolnienia wiec od czwartku do pracy....nie Wiem czy dobrze zrobiłam...ehhhh.
A dzis z rana mialam duzy niepokój.narazie troche go rozchodzilam- ciekawe na jak dlugo. Ale mam dosc juz tego szarpania z nerwica
z dzidzia wszystko ok? który to tydzień?
Różyczka1984
Właśnie mam nadz ze praca mi pomoze troche oderwac sie od problemów. Corka nie zadowolona bo chciala żebym byla w domu. Ale musze zaryzykować. A z dzidzia w brzuchu oki teraz mam 15 tcMam nadzieję że powrót do pracy Ci pomoże oderwiesz się od monotoni zajmiesz myśli czymś innym. Będzie dobrze
z dzidzia wszystko ok? który to tydzień?
Klara28
No wiadomo że dziecko chce być z mama, ale taka odskocznia myślę że Ci się przyda.Właśnie mam nadz ze praca mi pomoze troche oderwac sie od problemów. Corka nie zadowolona bo chciala żebym byla w domu. Ale musze zaryzykować. A z dzidzia w brzuchu oki teraz mam 15 tc
Cieszę się, że wszystko ok Ja mam wizytę 20.04. i wtedy to już będzie początek 18 tyg.
Różyczka1984
Na kiedy masz termin?No wiadomo że dziecko chce być z mama, ale taka odskocznia myślę że Ci się przyda.
Cieszę się, że wszystko ok Ja mam wizytę 20.04. i wtedy to już będzie początek 18 tyg.
Klara28
27 września a Ty?Na kiedy masz termin?
Różyczka1984
NirllQUOTE="Klara28, post: 15073756, member: 171636"]No to prawie identycznie, ale płci jeszcze nie znasz prawda?[/QUOTE]
Nie wiem co tam siedzicorka chce koniecznie siostrę a co bedzie to zobaczymy.a Ty znasz płeć?
Nie wiem co tam siedzicorka chce koniecznie siostrę a co bedzie to zobaczymy.a Ty znasz płeć?
reklama
Podziel się: