reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
A Ty jak się dziś czujesz Różyczko?
Ja wlasnie wyszlam od ginekologa bo mialam wizyte.nie bralam zwolnienia wiec od czwartku do pracy....nie Wiem czy dobrze zrobiłam...ehhhh.
A dzis z rana mialam duzy niepokój.narazie troche go rozchodzilam- ciekawe na jak dlugo. Ale mam dosc juz tego szarpania z nerwica:(

Ja wlasnie wyszlam od ginekologa bo mialam wizyte.nie bralam zwolnienia wiec od czwartku do pracy....nie Wiem czy dobrze zrobiłam...ehhhh.
A dzis z rana mialam duzy niepokój.narazie troche go rozchodzilam- ciekawe na jak dlugo. Ale mam dosc juz tego szarpania z nerwica:(
Mam nadzieję że powrót do pracy Ci pomoże oderwiesz się od monotoni zajmiesz myśli czymś innym. Będzie dobrze :)
z dzidzia wszystko ok? który to tydzień?

Mam nadzieję że powrót do pracy Ci pomoże oderwiesz się od monotoni zajmiesz myśli czymś innym. Będzie dobrze :)
z dzidzia wszystko ok? który to tydzień?
Właśnie mam nadz ze praca mi pomoze troche oderwac sie od problemów. Corka nie zadowolona bo chciala żebym byla w domu. Ale musze zaryzykować. A z dzidzia w brzuchu oki:) teraz mam 15 tc

Właśnie mam nadz ze praca mi pomoze troche oderwac sie od problemów. Corka nie zadowolona bo chciala żebym byla w domu. Ale musze zaryzykować. A z dzidzia w brzuchu oki:) teraz mam 15 tc
No wiadomo że dziecko chce być z mama, ale taka odskocznia myślę że Ci się przyda.
Cieszę się, że wszystko ok :) Ja mam wizytę 20.04. i wtedy to już będzie początek 18 tyg.

NirllQUOTE="Klara28, post: 15073756, member: 171636"]No to prawie identycznie, ale płci jeszcze nie znasz prawda?[/QUOTE]
Nie wiem co tam siedzi:)corka chce koniecznie siostrę a co bedzie to zobaczymy.a Ty znasz płeć?

reklama
Też jeszcze nie, ale może na tej najbliższej wizycie sie dowiem, a jak nie to dopiero 18.05. na tym usg polowkowym.
Mąż mówi że byle zdrowe, ale wiem że marzy mu się syn :)

Do góry