reklama
Różyczka1984
Fanka BB :)
Ja nie nawidzę zawrotow.własnie jednym z moich lęków są zawroty dzis chodzę na tzw.szerokich nogach. Ty tez?Dziewczyny macie mocne zawroty glowy przy nerwicy i ciazy?
murasaki
Całe szczęście nie... ale przy nerwicy są możliwe.Dziewczyny macie mocne zawroty glowy przy nerwicy i ciazy?
murasaki
Ja mam odwrotnie. Rano czuję się super a wieczorami gorzej, o tej porze zazwyczaj dopadają mnie lęki.Dziękuję że mnie wpsieracie dziewczyny teżchce poczuc ta nnormalność kiedyś ją czulam jak nerwica przeszła mi na rok ale niestety wróciła. Ja teraz czuje się dobrze ja zawsze źle czuje się rano a wszystko przechodzi mi wieczorem nie wiem czemu
Klara28
No właśnie teraz mnie tak wzięło... leżę w łóżku i jest mi już od tych zwrotów niedobrze boję się zasnąć...Ja nie nawidzę zawrotow.własnie jednym z moich lęków są zawroty dzis chodzę na tzw.szerokich nogach. Ty tez?
DaWo
Ja jak już nie mam rady na moje strachy to mówię:niech się robi co chce... I idę spać.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Różyczka1984
Jak po nocy? Przeszlo?No właśnie teraz mnie tak wzięło... leżę w łóżku i jest mi już od tych zwrotów niedobrze boję się zasnąć...
Klara28
Właśnie miałam pisać że przeżyłam okropny atak w nocy cała się trzesłam, nie mogłam oddychać a później jeszcze bol i uczucie gorąca w klatce piersiowej no i oczywiście zawroty glowy zasnęłam dopiero o 5... nie poszłam dziś do pracy masakra...Jak po nocy? Przeszlo?
Różyczka1984
Współczuję Ci kochana. A teraz jak sie czujesz?Właśnie miałam pisać że przeżyłam okropny atak w nocy cała się trzesłam, nie mogłam oddychać a później jeszcze bol i uczucie gorąca w klatce piersiowej no i oczywiście zawroty glowy zasnęłam dopiero o 5... nie poszłam dziś do pracy masakra...
reklama
Klara28
Dziękuję :*Współczuję Ci kochana. A teraz jak sie czujesz?
Teraz jest lepiej, leżę coś oglądam w tv, czytam i od czasu do czasu jak mi się zbierze to płacze
Podziel się: