Dziewczyny może dzisiaj jest taki dzień....Bo ja też mam jakiegoś doła...Boję się przyszłości, czy dam sobie radę z opieką nad dziećmi, jak to wszystko zniosę, czy podołam nowym obowiązkom, a co jeśli coś mi się stanie....Czasami wydaję mi się że nie mam siły na to wszystko. Byłam tak optymistycznie nastawiona do ciąży, tak bardzo marzyłam o dziecku, a teraz...masa wątpliwości. Boję się że będę nieszczęśliwa....Czy też macie takie wątpliwości?
reklama
Ja tez tak mam, czasem mysle ze ja sie nie nadaje do roli matki....
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu ja czasami myślę, że to była błędna decyzja ale jak patrzę się na mojego starszego synka to również w ciąży miałam mieszane uczucia a teraz kocham go ponad życie. Zazdroszczę kobietom które wstają rano, masują się po brzuszku, idą na pilates, są uśmiechnięte od ucha do ucha i nie mogą doczekać się narodzin dziecka.
Najgorsze jest właśnie to, że my oceniamy ludzi po wyglądzie. Mi się wydaję że wszystkie kobiety wokół mnie w ciąży są w znakomitej formie, cieszą się tym czasem i nie robią nic innego tylko wybierają ciuszki dla swojego dziecka i urządzają pokoik.
Dziewczyny pól godz temu mialam taki napad paniki straszliwy ze myslalam że zaraz umrę, duszno mi sie zrobilo serce mi walilo i w glowie metlik takie odrealnienie. Dobrze ze rodzice byli bo sama bym nie dala rady
Boje sie ze przez te jazdy strace dziecko bo podczas takiego napadu cisnienie napewno skacze
reklama
Podziel się: