reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Przed ciążą brałam afoban, teraz jak muszę to biorę hydroksyzinum VP no i melisa . Staram się nic nie brać bo lekarz nastraszył mnie że to źle dla dziecka...

....

Nie znam się na tych lekach... Byłam u psychologa ale chyba nie przypadł mi bo po 3 wizytach zrezygnowałam, nie wierzę w takie rozwiązanie... A innego też nie widzę... Myślę że leki to ucieczka w oglupianie się...

....

Asiu i Gosiu jak wam minął dzionek? Jak wasze lęki i samopoczucie? U mnie chyba nie jest źle, mam cały czas wesołe towarzystwo, rozmawiałam przez Skype z terapeutą, a od 16 mam gadatliwego synka w domku...łapią mnie oczywiście dziwne myśli ...Ale psychiatra stwierdziła że asertin na pewno działa i będzie się rozkrecal w kolejnych tygodniach. Szkoda że nie mogę być bardziej mobilna, bo myślę że aktywność pomoglaby mi wrócić do równowagi. Jedyną rozrywką dzisiaj był wyjazd po dziecko do przedszkola i krótki spacer. Pozdrawiam

Justi pomaga ci ten terapeuta? Mi psycholog zaczął wyciągać jakieś historię z dzieciństwa a jak czegoś nie pamiętałam to miała obiekcje i zrezygnowałam [emoji17]

....

reklama
Hej dziewczyny! Wczoraj jakoś przetrwała. Ale dziś od rana jest już gorzej obudziłam się o 3 i nie mogłam usnąć. Mąż właśnie wyszedł do pracy i znów zostałam sama. Spać już nie da rady, więc leżę i staram się coś obejrzeć w tv. U mnie tylko mąż sprawia że lepiej się czuję. Odezwę się potem jak mija mi dzień.

Do góry