reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Jestem w domku. To byly skurcze przepowiadajace. Ale dalej mam bóle jak przy miesiaczce.... wystraszylam się bo oprócz tego doszły bole krzyża i mdłości, co sugerowalo ze coś się dzieje. Pobyt na izbie przyjęć bardzo pozytywny. ...super personel w szpitalu, dobra organizacja, zrobili mi wszystkie badania. Polecam szpital na Karowej w Warszawie:)

Dawo u mnie dzisiaj lepiej, bez, bólu brzucha, pół dnia siedziałam na ławeczce bo w końcu można było cieszyć się sloneczkiem. Doskwiera mi senność i zmęczenie, mam niskie ciśnienie, a dzisiaj doszły jeszcze mdłości i zgaga. Czuję jak brzuch naciska mi na żołądek...bo jest jakoś wysoko i z tego co pamiętam opuści się przed porodem. Od jutra zaczynam 32 tydzień.... brzmi już całkiem poważnie....coraz częściej myślę o porodzie, mam dziwne sny. Wyprawka dla dzidzi i moja już prawie dopięte na ostatni guzik. Łóżeczko z akcesoriami czeka na rozłożenie. Ojej jak to będzie....

Justi będzie dobrze kochana [emoji16] ale uważaj z siadaniem byle gdzie! Koc pod dupska[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kiepska noc i poranek [emoji26] muszę małego do przedszkola szykować, będzie dobrze [emoji37][emoji53][emoji31]

Jutro jadę do lekarza, ciekawe co mi powie... Jak sobie pomyślę o tej kolejce i tym czekaniu to już mnie dusi i mam nerwy,a już miałam spokój [emoji36] jestem bardzo niespokojna, źle się czuje,i nie wiem jak mam leżeć bo nie mogę sobie miejsca znaleźć!!!!!!!!

reklama
Do góry