Już dawno miałam ci to zaproponować. Gocha1307@wp.pl
reklama
DaWo
Fanka BB :)
Dziewczyny ja nie mam aż tak jak wy, bardzo wam współczuję bo wiem jak mnie męczą te moje mini- nerwy w porównaniu do waszych.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
DaWo
Gosia i Justi przeniosły się na komórki więc chyba koniec pisania [emoji21][emoji54][emoji53]
Hej jestem jeszcze janiby nie mam tak lęków za często ale...np.w niedzielę przyszedł tesc z porannej mszy i powiedział ze jakaś dziewczynka zemdlała w kościele a ja miałam wysłać moją córe na południowa msze samą i spanikowałam serce zaczęło mi łomotac widziałam juz córkę jak dzieje się to samo no i poszłam z nią do kościoła bo chyba bym nie przezyła jakby sama poszła.Ehh...a Wy macie to samo?
Hej dziewczyny! Bylam dzis u ginekologa i juz wiem ze bedzie dziewczynka[emoji5] mąż oszalał z radosci[emoji5] lęki małe mam ale juz tak mocno nie dokuczaja. Jestem dobrej myśli, dzidzia rośnie i ma sie dobrze i ja w koncu zaczęłam tyć[emoji5]
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
DaWo
dasia
Ja tak mało aktywna, ale ostatnio kiepski okres mam. Pierwszą ciąża,w której mam mdłości i nie ogarniam tego. Poza tym u mnie, poza moimi lekarzami nikt jeszcze nie wie, wiec na buzi uśmiech nr.5 i heja do przodu. Ciężko, tym bardziej, że bez leków, no i na dodatek okres depresyjnych się rozpoczyna, więc przy tej burzy hormonów rzekłabym "cudownie". Na szczęście dzisiaj po pracy wraca mąż, będzie nad ranem, wiec od jutra juz będę miała wsparcie. Chociaż na 10 dni [emoji5]
reklama
DaWo
I co Gosia, byłaś na spacerze? U mnie tak wieje , że nie wybieram się dzisiaj na dwór... Brrr
Podziel się: