reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej dawo zdążylam się przespacerować przed zawieruchą. Dziś to poł dnia byłam na dworze. Popołudniu trochę poleniuchowałam i podrzemałam bo nockę miałam ciężką.

reklama
Hej dziewczyny! Mnie juz ta chwiejna pogoda dobija. Raz zimno raz ciepło, czuje ze chyba mnie cos bierze bo wczoraj zatoki mnie bolaly i glowa[emoji53]

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj miałam takie nerwy od rana że szok, matka mi wymyslala- czasami mam jej dosyć ale jutro przyjedzie siostra to sobie z córunia pogada!!! A mnie teraz dusi bo ja jej nie powiem co o niej myślę tylko trzymam to w sobie i potem mam[emoji51][emoji43][emoji34]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie leżę w szpitalu pod ktg bo całą noc brzuch mnie bolał jak przy okresie, ale chyba wszystko jest ok

reklama
Do góry