reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ivio26 sprobuje od tej muzyki,moze a noz cos mi pomoze :-) Wiesz co nie wiem ... moze nie znalazlas jeszcze takiego terapeuty ktoremu moglabys zaufac a z naszymi objawami to jest ciezko komus zaufac.Moze sprobuj sie przelamac. Wiem ze nie jest latwo.Napewno masz gdzies wieksza miejscowosc obok siebie,moze tam znajdziesz polskiego terapeute.
Ja chyba sie zglosze do psychiatry .Chociazby zeby porozmawiac i sie uspokoic wewnetrznie.Bede tez probowala dostac sie do mojej dawnej terapeutki tylko ciezko u niej z terminami.Moj ginekolog przepisal mi relanium zanim bylam w ciazy bo tez bylam pobudzona i przezywalam leczenie w koncu go nie wykupilam a teraz ale nie wiem czy w I trymestrze mozna go brac Dziewczyny! Nie mozemy dac sie pokonac nerwicy :-)

reklama
Dziewczyny ja nie chce zapeszac ale juz od 3 tygodni nie mialam napadu, fakt ze puls mam przyspieszony ale tlumacze sobie ze to przez ciążę i umiem sie opanowac i nie nakręcać. Mąż tez zadowolony bo w koncu jestem w stanie codziennie obiad ugotować [emoji6]

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej :)
Zazdroszczę poprawy oby tak dalej.
Ja też miałam nadzieję że to już koniec a tu nagle dziś na fotelu dentystycznym atak :(
Czasami mam już dość tej nerwicy ale bardziej boję się o moje Maleństwo...

Asiu ciesz się drugim trymestrem, bo rzeczywiście kobieta ma więcej energii i siły. Pod koniec jest bardzo zmęczona, senna i ma już kompletnie dość bycia w ciąży. Ja noszę w sobie 2kg malucha a to 32 tydzień, aż się boję do jakiej wagi mój synek dojdzie pod koniec. Wydawało mi się, że przez moje stresy i nerwy dziecko może być małe, a tu zaskoczenie...
Niestety jakoś niebawem będę musiała odstawić asertin i zastanawiam się jak to wpłynie na moje samopoczucie, ale narazie staram się o tym nie myśleć. Zawsze mogę wrócić do niego po porodzie.
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki, oczywiście z nerwicą:)

To ja w takim razie również czekam na 2 trymestr może akurat będzie lepszy :)
Dziewczyny a takie pytanie mam. Czy któraś z was w swojej nerwicy odczuwa bóle pleców?

reklama
Hej[emoji53]Znowu budzę się ze ściągniętą klatką piersiową, szybkim biciem serca i niepokojem... Nienawidzę tego!!! Też tak macie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry