reklama
DaWo
Fanka BB :)
To było 7lat temu, żylaki mi się wtedy zaczęły ale oprócz tego to było dobrze. Już wtedy nie podobało mi się być w ciąży ale nie miałam żadnych jazd psychicznych- pod tym względem było super...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
DaWo
Dziewczyny padam na pysk... Wczoraj impreza, dzisiaj poprawiny,a jeszcze za kierowcę w nocy robiłam... Mąż oczywiście zwłoki ale to były nieuniknione. Nawet spokojnie to przeżyłam.
DaWo
A jak u was? Coś na trawienie by się mi przydało bo namieszalam trochę i już czuję mulenie w żołądku... Wiecie może czy Verdin można w ciąży brać?
Gosiu ja miałam ubiegły tydzień fatalny....Mam nadzieję że ten będzie lepszy. Ciągle prześladowal mnie lęki i nastrój depresyjny.
Gosiu czy czujesz zmęczenie? Bo ja okropne, ciągle jestem przymulona, mam sińce pod oczami, a jak pójdę do sklepu to zalewa mnie pot i jest mi duszno.
Gosiu czy czujesz zmęczenie? Bo ja okropne, ciągle jestem przymulona, mam sińce pod oczami, a jak pójdę do sklepu to zalewa mnie pot i jest mi duszno.
Justi jestem potwornie zmęczona a dziś to w ogóle fatalnie się czuję nerwy, lęki i w ogóle nic mi się nie chce. Nawet na świeżym powietrzu nie odczułam ulgi. Spodziewałam się po tym asertinie o wiele więcej. Już bylo trochę lepiej i znowu problemy ze snem, dziwne lęki. Jutro mam wizytę u lekarza mam nadzieję że wszystko jest dobrze.
reklama
Podziel się: