reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Jeżeli jest aż tak bardzo źle i nic nie przechodzi to może jedź do szpitala podadzą ci coś odpowiedniejszego pewnie zatrzymają na parę dni ale od razu zrobią konsultacje i powiedzą co i jak
W naszym szpitalu bym jeszcze wiekszej nerwicy dostala, mam wrazenie ze oni nie wiedza co to ciezarna z nerwica...

Ale mam kaszel, gardlo mi peka. I skurcze, ale jeszcze rzadko i nie bardzo mocne :/ porod z takim chorobskiem zapowiada sie jeszcze lepiej niz myslalam :/

a ja spuchłam przy zębie.... po prostu wspaniale... 9 miesiąc ciąży i stan zapalny zęba.
Nie wiem co teraz zrobię,bo ja u dentysty zejdę, nie dam rady z moim tętnem.
Dlaczego ja mam takiego pecha :(

a ja spuchłam przy zębie.... po prostu wspaniale... 9 miesiąc ciąży i stan zapalny zęba.
Nie wiem co teraz zrobię,bo ja u dentysty zejdę, nie dam rady z moim tętnem.
Dlaczego ja mam takiego pecha :(

Mi w ciazy tak posypaly sie zeby, ze bylam chyba z 15 razy u dentysty. :/ I dalej bola te ktore niby sa wyleczone wiec cdn.

Mialas jakies badania kardiologiczne ? Ja po ciazy sie zapisuje

Mi w ciazy tak posypaly sie zeby, ze bylam chyba z 15 razy u dentysty. :/ I dalej bola te ktore niby sa wyleczone wiec cdn.

Mialas jakies badania kardiologiczne ? Ja po ciazy sie zapisuje

miałam, serce mam zdrowe, to objaw lękowy, który zresztą pojawił się dopiero w ciąży

miałam, serce mam zdrowe, to objaw lękowy, który zresztą pojawił się dopiero w ciąży

Wiec pozostaje isc do dentysty. Lepiej to wyleczyc, bo zaraz crp poleci i wgl od zeba to rozne dziadostwa sie dzieja.
Mi lekarz kazal pilnowac cisnienia. Dobrze, ze poki co nie bylo tragedii, bo pewnie bylby szpital :/

reklama
Wiec pozostaje isc do dentysty. Lepiej to wyleczyc, bo zaraz crp poleci i wgl od zeba to rozne dziadostwa sie dzieja.
Mi lekarz kazal pilnowac cisnienia. Dobrze, ze poki co nie bylo tragedii, bo pewnie bylby szpital :/

tylko jak iść do dentysty jak się ma takie tętno :( wiem, że taki stan zapalny to bardzo źle, chyba zadzwonię do swojego gina i zapytam co robić

Do góry