Nerwiczka87
Fanka BB :)
Cos na stale potrzebuje. Bo juz codziennie ataki dostaje.Oki zapytam dziekuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos na stale potrzebuje. Bo juz codziennie ataki dostaje.Oki zapytam dziekuje.
Spróbuj podczas ataku oddychać do papierowej torebki mi to trochę pomagaCos na stale potrzebuje. Bo juz codziennie ataki dostaje.
I dlonie pod kran z woda, albo prysznic. Wtedy mozg jest zmylonySpróbuj podczas ataku oddychać do papierowej torebki mi to trochę pomaga
O tego nie wiedziałam ale mam nadzieję że się nie przydaI dlonie pod kran z woda, albo prysznic. Wtedy mozg jest zmylony
ja w domu doraźnie brałam 10 mg, a w szpitalu dostałam 25mg i półtora dnia mnie trzymała...Nie bralam nigdy. Nie wiem jakie dawkowanie itd no i musialabym z lekarzem pogadac
Jeżeli jest aż tak bardzo źle i nic nie przechodzi to może jedź do szpitala podadzą ci coś odpowiedniejszego pewnie zatrzymają na parę dni ale od razu zrobią konsultacje i powiedzą co i jakDziekuje za rady, pierwszy raz mam tak silny atak w tej ciąży... serce mi chce wyskoczyc od rana brzuch napisty jak skala w ogole cala napieta jestem pomimo tego ze wzielam 3×2 mg relanium boje sie ze jak tak dalej pojdzie tonie donosze tej ciazy....
Serio pomaga? Muszę spróbować kiedyś, szkoda, że prysznic odpada, ale kran ogarnę.I dlonie pod kran z woda, albo prysznic. Wtedy mozg jest zmylony
Dziekuje za rady, pierwszy raz mam tak silny atak w tej ciąży... serce mi chce wyskoczyc od rana brzuch napisty jak skala w ogole cala napieta jestem pomimo tego ze wzielam 3×2 mg relanium boje sie ze jak tak dalej pojdzie tonie donosze tej ciazy....
Serio pomaga? Muszę spróbować kiedyś, szkoda, że prysznic odpada, ale kran ogarnę.