Nie do wiary a jeszcze wczoraj pisalas! Moje gratulacje!!!! Wszystkiego co najlepsze zdrowka!! Jak juz dojdziesz do siebie czekamy koniecznie na relacje!!Dziewczynki, urodziłam!!!!☺Dziś rano przyszlo na swiat przez cc moje trzykilogramowe szczęście.Synkowi spieszyło się na świat i nie chciał czekać do siódmego lutego.Jestem najszczęśliwszą mamą na świecie.☺
reklama
bzikula1
Fanka BB :)
SUPER....GRATULACJE..Dziewczynki, urodziłam!!!!☺Dziś rano przyszlo na swiat przez cc moje trzykilogramowe szczęście.Synkowi spieszyło się na świat i nie chciał czekać do siódmego lutego.Jestem najszczęśliwszą mamą na świecie.☺
Ja akurat niestety jestem po poronieniu ale udało się szybko, tylko wtedy byłam akurat w spokojnym okresie swojego życia, nawet bez leków...teraz niby próbuje jeszcze raz, ale kurcze przeraża mnie ta ciąża, w sensie ten stan, ze nie wiem co się dzieje z moim ciałem plus czarnowidztwo...wiem jak to zabrzmi ale gdybym mogła sobie na to pozwolić to normalnie wynajęłabym surogatkę...
reklama
Tak zdecydowanie!Za niedługo to będziemy musiały zmienić temat na "mamuśki z nerwicą" , bo ciężarówki po mału się wykruszają.
Podziel się: