reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Asia nie wyobrażam sobie jak to jest być w takim letargu cały czas. Ja mam to coś od 3 miesięcy i już mam dość. Szczerze powiem nie wiem jak przetrwać kolejne 2 miesiące. A co jeśli nerwica zostanie po porodzie

reklama
Hej.Mogę do Was dołączyć? Co prawda nie jestem w ciąży ale mam trójke dzieci i mam prawdopodobnie nerwicę lękową,piszę prawdopodobnie bo u lekarza jeszcze nie byłam ale objawy mam juz od kilku lat raz jest gorzej raz lepiej.

Gosiu najgorzej się wkurzam kiedy mówią, że z nerwicą trzeba nauczyć się żyć. .. bo ja ją mam od 3 lat i mi się wydaje że nie da się do niej przyzwyczaić:( kilkumiesieczne okresy przerwy w chorobie to jest dla mnie raj i wtedy doceniam wszystko co mam w życiu.

Anek pewnie ze możesz do nas dołączyć:) jako mama trójki dzieci będziesz nam dawala cenne wskazówki:)
Dziewczyny ja uważam ze nerwicy nie da się wyleczyć bez terapii, gdzies głęboko w nas siedzą ukryte emocje i przeżycia, które trzeba przepracować.

Ja jak narazie trochę się przyzwyczaiłam jak mam ataki lęku staram się zacząc mysleć o czym innym i jakos atak mija.Boje sie natomiast ze kiedys bedzie gorzej i juz sama sobie z tym nie bede radzić.

Dziewczyny ja mam dzisiaj jakies głupie myśli, lęk ze coś sobie zrobie, skąd to cholerstwo się bierze. ...:( byłam u kosmetyczki a ona do mnie mówi, ze ma nerwicę, to już mi ręce opadły. Potem przyszła dziewczyna na strzyżenie i zaczęła mi mówić że źle się czuła psychicznie w ciąży i ciagle płakała i że to na pewno wina hormonów. ...rozmowa z nią mnie podbudowala bo mówiła ze to po prostu trzeba przetrwać.

Hej Anek, ja sie zmagam z tym cholerstwem 10 lat i tylko leki bralam. Teraz wiem ze bede musiala isc na terapie bo leki tylko usypiaja tą chorobę a gdy odstawilam wszystko wrocilo...

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak wam minął dzień? U mnie jakos kiepsko. ...caly czas glupie mysli i uczucie lęku, potem pojawia sie bezradność i beznadzieja. ...strach ze to nigdy nie minie....

Do góry