reklama
Gosiu najgorzej się wkurzam kiedy mówią, że z nerwicą trzeba nauczyć się żyć. .. bo ja ją mam od 3 lat i mi się wydaje że nie da się do niej przyzwyczaić kilkumiesieczne okresy przerwy w chorobie to jest dla mnie raj i wtedy doceniam wszystko co mam w życiu.
Anek pewnie ze możesz do nas dołączyć jako mama trójki dzieci będziesz nam dawala cenne wskazówki
Dziewczyny ja uważam ze nerwicy nie da się wyleczyć bez terapii, gdzies głęboko w nas siedzą ukryte emocje i przeżycia, które trzeba przepracować.
Dziewczyny ja uważam ze nerwicy nie da się wyleczyć bez terapii, gdzies głęboko w nas siedzą ukryte emocje i przeżycia, które trzeba przepracować.
Dziewczyny ja mam dzisiaj jakies głupie myśli, lęk ze coś sobie zrobie, skąd to cholerstwo się bierze. ... byłam u kosmetyczki a ona do mnie mówi, ze ma nerwicę, to już mi ręce opadły. Potem przyszła dziewczyna na strzyżenie i zaczęła mi mówić że źle się czuła psychicznie w ciąży i ciagle płakała i że to na pewno wina hormonów. ...rozmowa z nią mnie podbudowala bo mówiła ze to po prostu trzeba przetrwać.
Hej Anek, ja sie zmagam z tym cholerstwem 10 lat i tylko leki bralam. Teraz wiem ze bede musiala isc na terapie bo leki tylko usypiaja tą chorobę a gdy odstawilam wszystko wrocilo...
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: